svet

March 9, 2015 23:45

By

Postoji li prokletstvo filmova “Ratovi zvezda”?

princess-leia

Glumica Keri Fišer, koja u serijalu “Ratovi zvezda” glumi princezu Leju, nakon nedavne avionske nesreće svog kolege iz filma Harisona Forda, pita se da li postoji “Star Wars” prokletstvo.

Harison Ford je u četvrtak doživeo povrede glave kada se mali avion kojim je upravljao srušio u blizini aerodroma u Santa Moniki. Na sreću, Fordove povrede nisu opasne po život i uskoro se očekuje njegov oporavak.

Glumac koji u filmu “Ratovi zvezda” tumači ulogu Hana Sola, na snimanju aktuelne, sedme epizode serijala, prošle godine je polomio nogu.

Keri Fišer, koja u filmu glumi Princezu Leju, nedavno je imala lakšu saobraćajnu nesreću.

Nesreća nije ozbiljna i činjenica je da nisam bila mnogo povređena, ali to je prvi saobraćajni udes koji mi se desio u životu. Nekaleko od moje kuće otpao mi je točak sa automobila. Da se to desilo samo koji minut pre toga kada sam vozila na auto-putu, plašim se da bi moglo biti kobno.”

Te večeri sam na vestima videla da je otprilike u isto vreme nesreću imao i Harison. Znate, on je na setu prošle godine polomio nogu. Da budem iskrena, imam strah da se dešava nekakvo prokletstvo filma Ratovi zvezda. Mislim da ću upravo nazvati Marka Hamila koji u filmu glumi Luka Skajvokera, da proverim da li je on dobro.”

Harsion Ford, Keri Fišer i Mark Hamil ponoviće svoje uloge u sedmom nastavku legendarnog serijala “Star Wars”, koji režira Džej Džej Abrams i čija premijera je najavljena za 18. decembra ove godine.

IZVOR: B92

FOTO: Printscreen