SEVERINA
Svet

10 Februar, 2022 22:20

Potez koji je zgrozio Hrvatsku?! Severinu ozbiljno napali na društvenim mrežama!

Severina Vučković je kako domaći mediji prenose ponovo iznervirala javnost svojim ponašanjem, ovog puta svoje sunarodnike iz Hrvatske.

SEVERINA

IVAN VUČIĆEVIĆ

Naime, pojavila se vest da je pevačica stigla u Srbiju i da snima spot u Beogradu na lokaciji u Beton hali, a ljudi iz Hrvatske počeli su da ostavljaju komentare na svim društvenim mrežama, ali i mnogobrojnim portalima koji su preneli tu informaciju. Sugrađani Hrvatske su jednoglasno napali Severinu i negodovali zbog ovog njenog postupka, ali i istakli da ih je ovim potezom osramotila.

Pročitajte: Severina „bacila“ oko na Novaka Đokovića!?

„Sramota što je iz Hrvatske!“

Sudeći po komentarima, kako saznajemo, njima je zasmetalo to što je Severina namerno odabrala mesto za snimanje spota koje se nalazi u blizini ugostiteljskog objekta u kojem je poslednji put s prijateljima viđen Matej Periš, nestali dečko iz Splita.

BESNE KRITIKE IZ HRVATSKE !?

– Sad ću otvoreno, ove me je čisto sramota što je iz Hrvatske. Dno dna je ovo što je napravila, nakon što joj je sugrađanin nestao, a bio je ovde. Ona dođe ovde da se zabavlja i snima. Ne znam šta reći… Nema ta obraza i morala, a lažno priča da ima. Ostani tamo napokon i više se ne vraćaj. Tamo je tvoj pravi dom i otadžbina – napisao je jedan od besnih građana Hrvatske ispod članka objavljenog na jednom portalu.

PRINTSCREEN

Bilo je i onih koji su ubeđeni da je Severina na ovaj način htela da odradi sebi reklamu.

– Opet ona po onome da je i loš PR dobar za karijeru. Ne razumem je, naizgled je inteligentna osoba, ali stalno vuče sulude poteze, i na privatnom i na poslovnom planu. Ko neki poremećaj ličnosti. Šta, dovukla se u Srbiju, pa baš u Beton halu? – glasili su komentari isprovociranih Severininih sunarodnika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Kako domaći mediji navode, reč je o marketinškom potezu Vučkovićeve, jer  je ona snimala kadrove za spot u klubu, u kojem je prethodno nestao mladić kojeg čitav Balkan traži, a pevačica je mogla da izabere bilo koji drugi lokalu i to na nekoj drugoj lokaciji. A odabrala je da to bude u Beton hali, a preko svojih saradnika, kako saznajemo, dojavila medijima i paparacima da dođu u sredu uveče pri kraju snimanja da je slikaju kako izlazi iz kluba.

Pročitajte: Isplivala istina o stanu Teodore Džehverović!? Evo gde zapravo živi!

 

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/ATA/IMAGES