ispovest brata Igora Starovića
Svet

20 Maja, 2022 18:00

Bolna ispovest Igorovog brata slomljenog od tuge: Bio je nestvarno dobar ali za njega nije bilo nade…

Potresna ispovest brata Igora Starovića 

Igor Starović preminuo je 17. maja u 56. godini nakon kratke bolesti, a njegov brat Boris ispričao zašto nekadašnji frontmen „Divljeg kestena“ nije imao šanse da se preživi. U tužnoj ispovesti otkrio je Igorov tok bolesti, ali i kako se porodica nosi s velikim gubitkom.

Pročitajte: Igor Starović dva puta izbegao smrt: Zbog jedne nesreće dobio milionsku odštetu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Delibasic (@delibasicana)

Saznanje da nas je Igor napustio bio je veliki šok za sve nas. Stanje mu je bilo kritično, ali smo se do poslednjeg trenutka nadali da ima šanse da se izvuče. Međutim, nije bilo nikakve nade. Baš smo u sredu bili u Kliničkom centru, glavna sestra nam je rekla da nije imao ni promil nade da se izvuče. Organi su počeli redom da mu otkazuju – rekao Boris potreseno za domaće medije, ističući da je Igor imao sa plućima hroničan problem, ali da se nikad nije žalio ni na šta.

– Tri meseca je bio u Sokobanji kako bi pokušao da reši problem s plućima. Imao je malo neuredan način života po pitanju ishrane, videlo se to po kilaži. Sve se to nakupilo i odrazilo na srce. Srčana aorta je otišla i tu više nije bilo spasa – kaže pevačev brat, a zatim se ispričao i kako je pevač vodio život.

– Igor je bio samotnjak, živeo je taj hermetički život, koji meni lično nije bio jasan. Jako sam bio blizak sa njim. Imao je neke svoje rituale. Zatvarao se u sebe i pisao pesme. Mislim da je to moglo mnogo komercijalnije da prođe – dodao je on, a onda priznao i da su ga svi kritikovali što se nije ozbiljnije borio za karijeru.

Pročitajte: Kako su izgledali Kaća Grujić i Igor Starović pre 12 godina!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by info.me (@info.meportal)

– To smo mu svi prebacivali. Nismo svi talentovani za sve, a on je bio talentovan za pisanje muzike i tekstova, ali što se tiče tih koncerata, zakazivanja, pa i laktanja, kako je to već na estradi – za to nije bio. Zato je i prošao na estradi tako kako je prošao. Ali ostaće iza njega te pesme i ta emocija koju je doneo. Po tome će ga svi zauvek pamtiti – uveren je Starović.

Borisa su pogodili napisi u medijima da je njegov brat predosetio da mu se bliži kraj.

– Mi smo se viđali skoro svaki dan, on je dolazio u moj fitnes-klub na Vračaru da trenira koliko može. Lepo smo pričali, nije bio depresivac, niti je predosećao da će mu u tim godinama biti kraj. To je prenaglašeno – ističe Starović i kaže da su ga zvali mnogi sa estrade i da se nada da će mnogi doći u sutra na groblje Lešće da se poslednji put oproste od Igora.

Pročitajte: Igor Starović na kućnom lečenju: Edin mi je spasao život

– Zvali su mnogi. Lepe poruke su uputile Dragana Mirković, Brena, Dragana Katić, Zorana Pavić, koja je bila i naša rođaka – kaže Boris.

Za kraj ističe da bi, pored pesama, Igora svi trebalo da pamte i po dobroti.

– Bio je nestvarno dobar. O njemu nema ko da kaže ružnu reč. Nikom se nije zamerio, bio je van svih estradnih tokova. Nije se u to uklapao nikako – zaključio je Boris.

AUTOR: SVET

IZVOR: 24sedam

FOTO: Instagram / Instagram Printscreen