Scandal

27 Septembra, 2020 16:00

Potresna ispovest Jelene Karleuše: „Od STRESA i TUGE mi je OPALA KOSA!”

Jelena Karleuša je jedva dočekala da počnu snimanja Zvezda Granda i da se vrati nastupima, ali samo za SCANDAL! priznaje da su dve i te kako teške godine iza nje!

JK: „Gubitak majke mi je živa rana!”

Iskrena da budem, poželela sam snimanja i sve ovo. Skoro sedam meseci bez nastupa i posla uopšte stvarno je i psihološki bilo teško za sve nas. Mogu da kažem da sam se uželela svega ovoga – započinje JK i osvće se na novog člana žirija, Milija:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MILIGRAM (@miligramofficial) дана

Mili na momente, na reklama, deluje, da me neko ne shvati pogrešno, kao Šaban i to me je štrecnulo, ali on je moj drug iz pesme Marihuana i koliko sam shvatila, on je avanzovao. On je direktor, tako da sam sigurna da će Viki i ostali članovi žirija da ga uvažavaju – rekla nam je JK u svom stilu i dodala:

Šalu na stranu, Mili je vrhunski kompozitor koji je napravio nebrojeno hitova i za druge pevače, i za grupu Miligram. Ja to jako poštujem. Možda mi sada uradi i neku pesmu, a ako se to ne desi u narednih mesec dana, onda će proći kao Viki – šali se Jelena i priča o svom novom albumu:

View this post on Instagram

🤘🏻

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Nisam još radila spotove, možda mislite da sam radila nešto jer su mi krvava kolena, vidiš da imam dugu haljinu, ali ne! Pala sam ispred kineskog restorana jer sam bila na ravnom. Kad idem u ravnom, obično padnem pošto sam navikla da hodam na štiklama. Ali bolje koleno nego glava… A što se albuma tiče, nekih 80 odsto je gotovo, privodimo kraju sve. Radim sa ozbiljnom ekipom, u pitanju su Marko i Nebojša Atelje Trag. Novost je Laća Radulović, on mi radi sve tekstove. Biće to nešto novo, fanovi mnogo očekuju od mene! Osam godina je zaista… Za nekoga je to čitava karijera, a za mene je to samo pauza. Pri tom, mnogo toga se dešavalo za tih osam godina, kao za nečija tri života… Nije me manjkalo u medijima na ovaj ili onaj način – iskrena je JK i objašnjava kako se posle toliko vremena nosi sa medijima:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана

Naslovi o meni i generalno moja uloga u medijima nije ista kao kod nekog drugog prosečnog pevača ili neke druge javne ličnosti. Kod mene je sve to sa mnogo više strasti ili u ljubavi, ili u mržnji, ali je to strašno. E sad, nije to isto kao kad se neko bavi ovom profesijom i zove se, na primer, Marina Perić jer ona nikome ne smeta! A sa druge strane sam ja koja trpim strahovit pritisak medija i onda je jako teško. To me skreće sa albuma, profesije, pukog pevanja… Bavim se svim drugim problemima koji su sastavni deo ovog posla i nije mi lako. Nedavno sam zamolila fanove da imaju malo strpljenja jer teško je pevati, igrati i biti srećan kada ti se dešavaju veliki medijski lomovi kada te uvlače u strašne medijske skandale. Sve što ja uradim dočekano je na nož. Teško je pevati sa puno noževa u leđima i ne odustati… Teško je suzdržati se i ne oterati sve u pičku materinu i ne reći sebi Šta će, bre, sve ovo meni?! Pa 25 godina radim, imam dvoje dece… Meni je Divna uvek bila snaga i uzor kako se ponašati i boriti, izdržavati. Ona mi je negde bila zvezda vodilja. Sada stvarno koristim nadčovečansku snagu da se uopšte bavim ovim poslom jer zaključno sa 2019. godinom… Ono je stvarno bilo… Ne znam! Za samoubistvo – iskrena je Jelena do srži.

View this post on Instagram

Teško mi je

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Ta godina je bila paklena u životnom smislu! To nema veze sa mojom profesijom, ono je bio medijski atentat i ja sam preživela taj atentat. Čak sam imala i tu nesreću da mi od stresa opadne kosa u pečatima. Usred svega toga umrla mi je majka. Tako da… Jedva sam čekala da se završi ta godina i da krene 2020. i onda se desila 2020. i svi smo se zatvorili u karantin i pakao zvani korona. Eto, sad čekam da se završi i 2020. i možda nam naredna godina donosi nešto bolje – priča nam Jelena i priseća se majke kroz suze:

Teško sam preživela gubitak majke. Pogotovo što sve vreme, pored… To mi je živa rana, rana koja ne prestaje da boli! Svaki dan u poslednje vreme imam suđenja oko događaja iz 2019. a meni je sve iz tog perioda vezano za nju i onda mi se dese svaki dan i na sudu podsećanja na sve te teške situacije – priča nam JK kroz suze i osvrće se na decu:

Pošto sam ja rodila dve ćerke u godinu dana na isti dan, rođendan je protekao bajkovito. Svake godine se potrudim da svojoj deci napravim rođendan iz bajke jer one to zaslužuju pošto su dobre i skromne devojčice. Atina je dobila veliku tik-tok tortu jer je ona mala tik-tokerka i opsednuta je time, a Nika voli Bili Ajliš i imala je tortu u tom znaku. One ne slušaju domaću muziku, niti znaju naše domaće ličnosti. Mislim da je tako najbolje, da deca odrastaju u drugačijoj atmosferi u odnosu na ovu domaću žabokrečinu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана

Drago mi je što ne kapiraju kroz kakvu borbu prolazi njihova majka! One znaju ko sam ja, ali ne znaju koliko je teško biti ja. Ja to ne pokazujem u kući, štitim ih maksimalno, kako ja, tako i Duško. Ali jednog dana će znati i shvatiti i sigurna sam da će biti ponosne na majku. Sve što mi se dešava u životu, to sam ja, to je moj život, to je nešto što je mene napravilo ovakvom kakva jesam. Da budem borac, izdržljiva, da budem neko ko ne pada pred ozbiljnim preprekama, ko izdržava pritisak jer to je negde i karma ljudi koji su predodređeni za neke velike stvari. Da pucam lako, sigurno ne bih bila ovde gde sam danas, ma koliko teško bilo, ja sam u inat dušmanima srećna žena – zaključila je JK i dodala da se vraća zdravoj ishrani, te da je na moru menjala kupaće kostime i slikala se za Instagram jer, kako je objasnila, nije imala šta drugo da radi tokom leta budući da je zbog korone sve bilo stopirano.

AUTOR: IVAN VUKOVIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ