Scandal

17 Decembra, 2020 23:00

Potresna ispovest komšije iz Brestača! Darkov otac je PREDOSETIO svoju SMRT?

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, pre nego što je krenuo na operaciju želuca, otac Darka Lazića sreo je jednog komšiju u Brestaču i rekao mu da je sanjao ružno i da mu taj san ne da mira.

Predosetio da će mu se nešto loše desiti!

Naime, kako nam je komšija preneo, pevačev otac je sanjao kako se oprašta od dece i familije i to ga je uznemirilo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Baš dan pre te operacije sreo sam Milana i stao s njim da popričamo. Pitam ga kako je, a on meni krene da priča; Ma evo idem na tu operaciju da smanjim malo želudac i rešim se sala i debljine, video si mog Darka kako se stesao, nego me muči nešto… Sanjao sam noćas kako se sa svima opraštam, i od žene Branke, i od dece, i od unuka… Nešto mi nije bilo dobro u snu, pa se, pravo da ti kažem, sad malo i plašim te intervencije! Ali ajde da ne baksuziram, kad se sve pevačice žrtvuju za lepotu i svaka je prošla dobro nakon smanjenja želuca, valjda će i kod mene to da upali, ali mi ne izlazi iz glave slika da ležim nemoćan na operacionom stolu, taj san mi deluje ko neki zloslutni, daleko bilo… Ali kako bude da bude, ako mi se nešto desi, molim te, čuvaj mi decu i obiđi ponekad moju Branku – prepričava komšija za SCANDAL! i dodaje:

I ja sam ga umirio i rekao mu da se ne sekira, a onda vidim u novinama da je u komi. Eto šta ti je život, danas jesi, sutra nisi…  – završava komšija.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Podsećanja radi, Darkov otac Milan preminuo je nakon što mu se usled operacije želuca pogoršalo zdravstveno stanje. Porodica je od samog početka znala da se lekari bore za njegov život i da su šanse da preživi veoma male, ali su do poslednjeg trenutka verovali u njegov oporavak.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!