Scandal

8 Marta, 2021 20:00

Potresna ISPOVEST Marine Gagić! „Darku je ESTRADA važnija od SINA i mene!”

Verenica Darka Lazića po prvi put otvorila je dušu i požalila se o tome koliko joj je teško u vezi sa Darkom!

Marina: „Darku je estrada važnija od mene”

Naime, Marina smatra da je Darko privrženiji kolegama i poslu i da nju i sina Alekseja zapostavlja, pa mu je rekla da će i to morati da se promeni.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Marina se nikad nije žalila i sve što je snašlo Darka od one saobraćajke do sada, snašlo je i nju. Ona je sve vreme bila uz njega, tako mlada, a tako zrela i hrabra. Međutim, nedavno je i ona otvorila dušu i ispričala koliko se namučila – objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

Kroz suze je opisivala kako je, dok je bila trudna, molila Boga da Darko ozdravi i da se oporavi. To je bio prvi udarac, a onda, kada je Dare, Bogu hvala, uspeo da se izvuče, tek se tada suočila s činjenicom da će roditi dete velikoj zvezdi. Rekla je nedavno kako je sve to jedva prihvatila i objasnila da je sada ona Darku postavila neke uslove:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gagic Marina (@gagicmarinaofficial)

Ja sam se svega odrekla zbog Darka i deteta, moraće i on da smanji neke navike. Nekad mislim da mu je estrada važnija od nas, i to me jako boli. Dosta sam ja to iskorenila, ali ću još raditi na tome. Prošla sam pakao dok se oporavljao, sam Bog zna koliko sam se molila da sve bude dobro i mislim da sada zaslužujem da Darko učini nešto za mene – izjavila je Marina.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

I ja zaista nju razumem, nije to lako. Pa on ima i dete iz prvog braka, nije bio ni razveden, pa problemi s prvom ženom, pa vožnja u pijanom stanju, pa kazne, pa prozivke po medijima… Ma ko će to sve da iznese… Svaka njoj čast kako je izdržala! Jeste da je znala s kim se upušta u vezu i Dare joj je to prvo i rekao u fazonu: Pa udala si se za pevača, ne za službenika! Trebalo je o tome ranije da misliš! Ali spustio je i on loptu, okrenuo se kući, deci, gleda da čuva svaki dinar, sazreo je, međutim, Marini mnogo duguje i ne bi smeo na senku da joj stane – završava  izvor Scandala!.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ