Marija Veljković se ošišala
Star

February 4, 2022 15:00

By

POTRESNA PRIČA voditeljke Slagalice! Muž ostao u porodičnom stanu, a ona sa troje dece i psom izašla!

Voditeljka “Slagalice”, Marija Veljković razvela se nakon više od deceniju braka sa Milanom Milovanovićem, a sada je prvi put za domaće medije govorila otvoreno na ovu temu.

Kad se udate, mislite da je to do kraja života. Nema druge opcije. No, život nas uči raznim lekcijama. Zapravo, mi smo rastavljeni, a sam razvod je u toku. Papir nije važan, već činjenica da deca i ja imamo novi životni prostor. Mada rastavljeni, mi smo mama i tata i to ćemo biti do kraja života. Roditelji smo već deceniju, a to nije malo. Njih troje su veliki, pametni i razumni, imaju svoje vreme i s tatom i s mamom, vole i mamu i tatu. To je jedino bitno – priča Marija, koja otkriva da u njihovom odnosu nije presudila treća osoba.

PROČITAJTE: Ana Bekuta preko noći ostala bez krova nad glavom jer je verovala u ljubav. Evo šta se desilo!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Veljkovic (@mare.veljkovic)

Ne mora da bude tako. Emotivno smo se udaljili i to je bio kraj. Kada ste s nekim jako dugo, a sve više osećate da nije kao pre, takve odluke se same nametnu – iskrena je voditeljka za magazin “Hello”, koja se pre šest dana sa svojom decom preselila u devojački stan.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Veljkovic (@mare.veljkovic)

Trebalo nam je vreme da bismo se organizovali. On je ostao u našem stanu, a ja sam se sa decom i kučetom preselila u svoj devojački, u kome nisam bila od 2009. godine. Nije lako, ali nastaviš život.

PROČITAJTE: Darku prete bivše žene: “Prijavićemo ga Centru za socijalni rad, jer nam uništava decu!”