Star

27 Januara, 2022 15:00

POTRESNO! Danijela Martinović se obratila svom nerođenom detetu!

Šarmantna pevačica, Danijela Martinović poslednjih meseci je u centru pažnje zbog raskida s muzičkom zvezdom Petrom Grašom nakon 24 godine ljubavi i zajedničkog života.

ATA/IMAGES

Nakon što su posle više od dve decenije zajedničkog životastavili tačku na svoju ljubav i zajednički život. Poznati par razišao se, kako saznajemo u prijateljskim odnosima.

Međutim, poznati pevač nije dugo samovao te je svoju sreću veoma brzo pronašao u romansi sa 14 godina mlađom partnerkom Hanom Huljić, ćerkom svog saradnika i dobrog prijatelja, tekstopisca i muzičara Tončija Huljića.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Pročitajte: Petar Grašo sa Danijelom Martinović smišljao imena za decu! A sada sa drugom čeka bebu!

Naime, pevačica je s Grašom provela 24 godine i nikad nije krila da se nada da će zajedno dobiti potomstvo, što se, ipak, nije dogodilo. Kako je ona jednom istakla, nije joj lako ni to što se mediji, budući da je ona javna ličnost, bave ovom temom.

― Majčinstvo je za mene poprilično teška i lična tema, a druge strane, s obzirom na to da sam pevačica, vrlo je javna. Ponekad mi takvi naslovi o mom neostvarenom majčinstvu zvuče i izgledaju tako prostački, nekorektni― rekla je Danijela.

POTRESNO!

A ovom emotivnom porukom je potpuno raznežila publiku koja joj je ovom prilikom slala reči utehe.

ATA/IMAGES

-Zato sam u ranjivim trenucima emotivne ekspanzije, počela pisati, pričati priču u jednom obliku u kojem se obraćam svom nerođenom detetu, svojoj Mrvici. Znate, one duge noći kada imate osećaj da nemaju ni početak ni kraj, osećaj da ćete ostati večno zaglavljeni u pukotini vremena. Želela sam joj ispričati sve iz prvog lica jednine – izjavila je svojevremeno pevačica za „Jutarnji“.

Pročitajte: Sada je konačno! Ništa od povratka u porodični dom! Duško Tošić napušta Srbiju!

AUTOR: STAR

FOTO: ATA/IMAGES/PRINTSCREEN/INSTAGRAM