pomen marinku rokviću
Scandal

21 Novembra, 2021 16:00

POTRESNO! Ovo su Marinkove POSLEDNJE reči! Otkrivamo koju je TAJNU poverio sinovima!

Kako SCANDAL! saznaje, Marinko Rokvić bio je ubeđen da mu se bliži kraj i znao je da ne može da pobedi bolest iako se do poslednjeg dana nije predao. Teška srca pomirio se sa sudbinom da mu nema spasa i upravo zbog toga nije hteo da se leči u bolnici, već je insistirao da ga neguje supruga Slavica, inače medicinski radnik, u njihovom porodičnom domu na Košutnjaku. I tako je i bilo, sve kako je želeo, a kako nam kažu izvori bliski pevaču, Marinko je u miru izdahnuo jer je uspeo da sinovima Nikoli i Marku izgovori svoje poslednje želje.

Ovo su Marinkove poslednje reči!

Nije mu bilo lako da govori jer je bolest bila kao neman, ali je Marinko našao poslednji atom snage – započinje izvor Scandala! i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARINKO ROKVIĆ (@marinkorokvicofficial)

Zamolio ih je obojicu da ostanu skromni, složni i da se uvek nađu jedan drugom. Posebno ih je zamolio da brinu o majci i da svojoj deci pričaju kako ih je deda voleo više od ičega na svetu. Naglasio im je da i sa polubratom ostanu uvek u dobrim odnosima jer krv nije voda, a na kraju svima ostaje samo porodica. Obojici se i zahvalio što su bili divni sinovi na koje je ponosan i što ga nikad nisu brukali ili izneverili. Rekao im je i da čuvaju svoje supruge i decu i da ih nauče da je porodica najvažnija. Zamolio ih je i da mu oproste ako ih je nekad uvredio ili možda bio previše strog pravdajući se da je to bilo iz najbolje namere. Nikola i Marko su jedva izdržali, nisu hteli pred njim ni suzu da puste jer je i on bio nasmejan dok je trpeo najgore bolove, ali čim su izašli iz sobe gde je pevač ležao, jecali su obojica. Mnogo im je teško, mlad je Marinko otišao, mogao je još da živi… Međutim, sudbina je surova, a život mora da ide dalje koliko god da je teško – završava izvor.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ