svet

August 14, 2017 09:56

By

Potvrdili pisanje SVETA: Dejan i Dalila se verili! Pogledajte kako izgleda prsten!

SVET je u novom broju objavio da se Dalila udaje za svog dečka Dejana Dragojevića, a ovaj par noćas se i zvanično verio.

Pobednica Parova 5 objavila je na Instagramu fotografiju prstena, ali i detaljno otkrila kako je izgledala prosidba u Sarajevu!

Evo šta je napisala:

View this post on Instagram

Ovaj osjećaj ne mogu da vam opišem !!!! Prije samo dva sata mene je moja ljubav vjerila u samom srcu Sarajeva 🙈🙈🙈 Nemate pojma kako je sve spontano bilo i sekunda mi je falila da padnem u nesvjest..Ovo zaista nisam očekivala 💏💏💏 Došli smo na česmu po dogovoru da kažemo jedno drugom na sav glas pred kamerom "Volim te" da bi vi naši fanovi imali i taj zabilježen snimak iz Sarajeva kao što imate iz Beograda..i odjednom pred kamerom show..sreća sve je snimljeno,pa ćemo moći podjeliti i sa vama..Ja moram da kažem da od večeras mogu da garantujem da sam najsrećnija žena na svijetu 👩‍❤️‍👩👩‍❤️‍👩👩‍❤️‍👩 Prolaznici su čestitali,ma jaooo ljudi ne bih mogla da zamislim da ću poslije porcije ćevapa sa lukom biti vjerenaaaaaa 💏💏💏 Ovakav momak se samo jednom rađa..a tek doživljaje koje je imao sa prstenom dok ga je krio od mene po stanu i transport do Sarajeva,ma show..kada mi je pričao nisam znala da li da plačem ili da se smijem 💏💏💏 Uglavnom kupio ga u Bg a čuvao ga za Sarajevo..💏💏💏 Sada bez pozornosti medija i ostalih kamera osim naše,ja sam izgovorila sudbonosno da i postala vjerenica mog najdražeg bića na svijetu,mog Dekija 💏💏💏💏💏💏💏💏 #i #have #the #best #boyfriend #in #the 🌎🇧🇦

A post shared by Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official) on

U NOVOM BROJU SVETA PROČITAJTE SVE O VENČANJU! Kada će se održati svadba, gde, ko će biti pozvan, ko neće… SVET je u prodaji!

AUTOR: Svet

FOTO: Svet