tanja savić spremna
Scandal

21 Novembra, 2021 11:00

POVERILA SE! Tanja Savić spremna za TREĆE DETE!

Kako SCANDAL! saznaje, Tanja Savić se nedavno poverila prijateljici da oseća da je spremna za treće dete! Rekla joj je da je presrećna u ljubavi, zaštićena i ispunjena, pa da zbog toga sve više razmišlja o tome da je vreme za još dece. Kako je objasnila, najviše bi volela da rodi devojčicu, ali da svakako nema ništa protiv ni ako bude dečak. Samo da je živo i zdravo.

Tanja Savić spremna za treće dete!

U poslednje vreme se dosta priča o vezi Tanje i političara iz Bosne, ali ni on, ni ona to nikad nisu potvrdili – započinje izvor Scandala! i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Tanja više nema nameru da javno govori o privatnom životu jer je svesna da se zbog toga više puta opekla, a i neće više problema sa Dušanom, pa sve o tome čuva samo za sebe. Zato je samo i rekla da je srećna u ljubavi kad su je pitali da li je zaista sa političarem. Tako da što se toga tiče, to je i dalje samo insinuacija, međutim, istina je da je Tanja rekla kako bi najviše volela da ima troje dece. Kaže da su joj sinovi porasli, pa bi jedna bebica bila osveženje u njenom životu. Svakako, nigde ne juri, već smatra da će se i to desiti ako sudbina bude tako htela – zaključio je izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ