povratak Kejt Midlton svet novine svet portal
Svet

June 13, 2024 15:42

By

Ceo svet je kroz dve reči shvatio šta je sa Kejt Midlton: Saopštenje stiglo direktno s kraljevskog dvora, ONA je…

Povratak Kejt Midlton može da desi uskoro

Princeza od Velsa Kejt Midlton je nedavno poslala pismo tačnije saopštenje i izvinjenje irskoj gardi u kojoj je izrazila svoje žaljenje i izvinjenje što ne može da bude prisutna na ceremoniji. Međutim mnogi pričaju da je putem pisma najavljen povratak Kejt Midlton

Povratak Kejt Midlton – Pismo signalizralo da se vraća? 

Pismo je u javnosti izazvalo ogromnu pažnju i detaljno je tumačeno, ali se čini da mnogi nisu pročitali tajnu poruku, koju je princeza kroz njega poslala javnosti.

Pročitajte Buduća kraljica Kejt umire – Uzburkana javnost prati svaki korak, vesti nisu dobre

U tom pismu povratak Kejt Midlton protumačen je kao moguć jer je napisala dve reči koje bi mogle da signaliziraju njen veliki “comeback” objasnio je kraljevski komentator…

povratak Kejt Midlton svet novine svet portal

Chris Jackson/GettyImages

Princeza Kejt, koja je pukovnik Irske garde, propustila je Pukovnikovu smotru prošle subote – probu parade koja je održana pre ovonedeljne ceremonije Pozdrav bojama 15. juna.

Buduća kraljica je odlučila da se ne pojavljuje u javnosti sve dok ne završi proces lečenja i hemoterapije i ne bude dovoljno dobro da može da preuzme ponovo svoje obaveze.

povratak Kejt Midlton svet novine svet portal

(Photo by Cameron Smith/Getty Images)

Kejt je poslala pismo svojim gardistima, govoreći o tome koliko je “ponosna” na Irsku gardu i izvinila se što nije mogla da učestvuje u događaju tokom vikenda.

Povratak Kejt Midlton svi iščekuju, ona se oglasila 

– Biti vaš pukovnik mi je čast i veoma mi je žao što nisam u mogućnosti da se pozdravim na ovogodišnjoj smotri pukovnika – napisala je pa je dodala:

– Molim vas, prenesite moje izvinjenje celom puku, međutim, nadam se da ću vrlo uskoro moći da vas sve ponovo zastupam.

povratak Kejt Midlton svet novine svet portal

Chris Jackson/GettyImages

A prema glavnom kraljevskom dopisniku Njuzvika, Džeku Rojstonu, njena primedba od dve reči („vrlo uskoro“) mogla bi da znači da je njen povratak kraljevskim dužnostima na pomolu.

On je za Skaj njuz rekao:

– Sada ne bi trebalo previše da čitamo o tome, to je optimistična upotreba jezika. Možda bi bilo primamljivo misliti ‘vrlo brzo’ znači da će se pojaviti na ceremoniji ove subote i to bi sigurno bilo vrlo brzo. Mislim da bi to takođe bilo malo drsko.

povratak Kejt Midlton svet novine svet portal

(Photo by Chris Jackson – WPA Pool/Getty Images)

Poslednje javno pojavljivanje princeze od Velsa bilo je u decembru 2023. godine, kada se pridružila ostatku kraljevske porodice na Božić u Sandringemu preneo je Glossy.

AUTOR: SVET

FOTO: (Photo by Ming Yeung/Getty Images) (Photo by Chris Jackson/Getty Images)