Lepa Brena podržala Mirjanu Antonović svet portal
Svet

May 16, 2024 11:45

By

Mirjana Antonović imala saobraćajku, naglo je kočio: Ćerka joj ukazala pomoć

Povređena Mira Antonović, poznato kako se oseća

Povređena Mira Antonović sada a već neko vreme boravi na prostoru Balkana, a ne odustaje od suđenja sa pevačem Miroslavom Ilićem oko očinstva. Pre nekoliko nedelja Mirjana Antonović došla je iz Amerike u Srbiju, a budući da ima rodbinu širom stare Jugoslavije svratila je i u Hrvatsku da se malo osunča na majskom primorskom suncu.

Povređena Mira Antonović svet novine svet portal

Rajko Ristić

Povređena Mira Antonović dobro se oseća čak se i našalila sa povredom

Nažalost, provod sa familijom pokvarila je nezgoda, i to u saobraćaju. Povređena Mira Antonović oglasila se šta je povredila i ko jo je pomogao…

Pročitajte Ovo je mučenje, ne možemo više ovako – Mira Antonović zgrožena Ilićevim potezom, evo šta je uradio Devinu

– Slomila sam prst na putu između Splita i Bola. Sestrin sin David je vozio manuelno auto i naglo zakočio. Moja ćerka doktor improvizovala je sa turpijom za nokte – napisala je bivša ljubavnica Miroslava Ilića na svom Fejsbuk nalogu, a u produžetku je dodala fotografiju kao dokaz.

Povređena Mira Antonović ipak je morala na lekarski pregled

Povređena Mira Antonović malo ozbiljnije nego što se mislilo, zbog čega je vrlo verovatno i završila u bolnici, gde je dobila gips ili longetu i zasigurno analgetike protiv bolova.

Pročitajte Ispunila je svoju misiju, sada može da odmori – Mira Antonović jako loše, prve slike s lečenja FOTO

Usledila je velika podrška prijatelja na Fejsbuku u vidu poruka o brzom ozdravljenju, na čemu je ona uredno zahvalila, a bilo je i onih koji su joj šaljivo poručili da se više iz Amerike ne vraća jer je ovde uvek čeka neko novo iznenađenje.

AUTOR: SVET

IZVOR: N portal

FOTO: M.M./ATAImages