razlog Cecine operacije
Svet

4 Novembra, 2022 15:30

U bolovima i zavojima: Konačno otkriveno šta je operisala Ceca, nije to što mislite FOTO

Poznat razlog Cecine operacije koja je trajala osam sati

Godinama unazad znalo se da je razlog Cecine operacije isključivo zdravstvene prirode. Ona je, naime, u jednom izlaganju priznala da je imala veliki problem s kičmom zbog nošenja potpetica i znatno uvećanih implantata u grudima, stoga je pre godinu, dve odlućila da taj problem reši.

Pročitajte: Ne mogu da se pomerim – Pogledajte kako izgleda Ceca posle višečasovne operacije

Printscreen Blic Tv

Ta prva operacija Cece Ražnatović obavljena je u strogoj tajnosti i sve dok ona sama nije priznala da je grudi smanjila, naravno da bi rešila zdravstveni problem, ne iz obesti, niko o tome nije bio obavešten. Naredni korak u rešavanju novog problema sa zdravljem pevačice, na iznenađenje mnogih, ispratila je kamera Blic TV a u okviru rijaliti šou programa „Ceca šou“.

Pročitajte: Ovo je plastični hirurg koji je operisao Cecu – Doktor Bulent stručnjak za preoblikovanje tela i brazilsko podiznje zadnjice

Printscreen Blic Tv

Čitava domaća javnost mogla je videti kako jednu od najvećih balkanskih zvezda odnose na bolničkom krevetu zarad intervencije koja će trajati osam sati. Nakon što je sve okončano Ceca se javila i otkrila da se je sve boli ali da je u principu dobro, međutim nije želela da otkriva o kakvom je to zahvatu sada bilo reči.

Pročitajte: Kucnuo je čas za istinu – Ovaj čovek mogao bi da pomiri Cecu i Karleušu

Printscreen Blic Tv

Dok je javnost uzaludno pokušavala da sazna čega se tačno ticala operacija Cece Ražnatović, jedna fotogafija po svemu sudeći odala je estradnu umetnicu. Naime, na njoj ona leži u krevetu dok joj je oko grudi obavijen steznik što se inače radi nakon operacije grudi. Veruje se stoga da je i druga po redu ozbiljna intervencija obavljena zarad smanjivanja implantata, koji očigledno zvezdi prave veliki problem, piše „Story!“

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images