Scandal

13 Marta, 2021 17:00

Poznata STARLETA otkriva: ”Trebalo je da kažem da nosim Duškovo DETE!”

Kako SCANDAL! saznaje, jedna poznata starleta nedavno je na večeri u jednom restoranu pored Dunava otvorila dušu pred prijateljima i ispričala kako su joj pojedini neprijatelji Jelene Karleuše i njenog muža nudili velike pare ukoliko javno ispriča da je bila u tajnoj šemi sa Duškom Tošićem! A ni to nije sve! Čak su, kako je starleta navela, hteli da je podmite većim parama samo ako javno kaže da je bila i u drugom stanju sa fudbalerom!

Preko nje su hteli da unište Jelenu i Duška!

Ta devojka je upoznala Duška u nekom buržujskom klubu gde se u Beogradu okupljaju samo bogati ljudi i poznati. Ona ne krije da poznaje Duška i da ga je baš u tom klubu i upoznala, ali kako je navela, s njim nikad nije imala ništa. To je isti onaj klub gde su Duška uslikali i sa Sofijom Milošević kada su stajali jedno preko puta drugog, ali su zlobnici to iskoristili da im svima napakoste – započinje izvor Scandala! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Međutim, u taj klub dolaze i neki menadžeri koji se bave prodajom fudbalera i oni nešto ne mirišu Duška, pa su bili spremni na sve, samo da mu napakoste. Kako nam se devojka poverila, nudili su joj ogromne pare u zamenu za kontakt s Duškom. Ono fazon da ga cima na telefon, pa malo flert, malo poruke, čisto da imaju skrinšot dokaze kako je on neveran Jeleni, a onda su se setili pa su joj predložili da za još veće pare, za koje je mogla da kupi sebi stan u Beogradu, javno kaže kako je trudna i da je otac deteta upravo Duško. Citiraću je, ovako je rekla: Preko mene su hteli da unište JK i Duška! Nudili su mi pare da kažem da mi je Duško napravio dete, ali sam odbila! Srećom, ona na to nije pristala. Samo je rekla da se takvim stvarima ne bavi i da poštuje i Duška i Jelenu, te da joj na pamet ne pada da tako ljudima pravi probleme i afere, a posebno na to ne bi pristala zbog njihove dece jer zna koliko su obe vezane za oca i koliko im teško pada što on nije uvek uz njih zbog fudbala – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ