elegantno odelo
Svet

May 26, 2022 21:00

By

Modni žiri: Savršen način na koji poznate dame nose odela. Glasajte!

Elegantno odelo poznate dame prepoznale su kao savršen odevni komad za ovu sezonu

Da elegantna odela imaju posebno mesto u stajlingu poznatih dama dokazuju mnogobrojni događaji i slike iz svakodnevnog života na kojima ih možemo videti u njima. Svestrana i ženstvena, odela zaista imaju posebnu “moć” koju svaki put prenose na naše samopouzdanje kada ih obučemo. Poznate dame su prepoznale da su odela izuzetno praktična i da je jednostavnost mnogo bolja od same ekscentričnosti.

Pročitajte: Modni spektakl Bate Spasojevića: Brojne poznate ličnosti podržale kreatora

Elegantno odelo kao apsolutni must have

Do nekoliko prethodnih sezona su se smatrala previše formalnim, a danas se mogu nositi u skoro svakoj situaciji – u raznim bojana, varijacijama, šrena i jednobojna. Pošto su sama po sebi fokus celokupnog izgleda, nije potrebno previše razmišljati o aksesoarima, ali činjenica da će najbolje stajati uz čizme, cipele ili sandale na visoku potpeticu je dovoljno jasna da biste znali šta tačno uz njih da iskombinujete. Od monohromatskih, do zabavnijih modela sa printom, svako komplet-odelo se jednostavno može implementirati u vaš lični stil.

Pročitajte: Stajling kakav dolikuje snaji Đokovića: Saška Veselinov oduševila odabirom modnog detalja (FOTO)

Na reviji Bate Spasojevića primetili smo da su poznate dame veliku pažnju stavile upravo na ovaj odevni modni komad. Odela u pastelnim bojama, kakva su i moderna ove sezone privukla su pažnju na pomenutom događaju, a Neda Ukraden, Milica Todorović i voditeljka Tijana Prica oduševile su izborom kako modela tako i boje.

Pročitajte: Cecina maturska haljina je i danas u trendu: Pogledajte kako je pevačica izgledala pre 31 godinu

Kako ih nose naše poznate dame ocenite u anketi koja je pred vama:

Kojoj poznatoj dami najboje stoji odelo?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić