Svet

12 Februar, 2022 22:00

Poznate ličnosti GNUSNO IZVREĐALE Miljanu posle nastupa u Zagrebu!

Miljana Kulić rešila je da karijeru rijaliti igrača, zameni karijerom pevačice. Nedavno je nastupala u jednom klubu u Zagrebu, a diskoteka je bila dupke puna. Pošto se za njen nastup tražila i karte više, nastupala je dva dana zaredom u istom klubu. Mnoge javne ličnosti navodno su bile šokirane nastupom jedne od najplaćenijih rijaliti igrača.

Posle nastupa u Zagrebu napali Miljanu

Foto: Rajko Ristić

– Šokiran sam da je Miljana napunila klub, to govori da su nam vrednosti skroz sjebane. Sve je izgubilo smisao. Zbog takvih klovnova i bolesnika mi nemamo nastupe. Mene nikad nisu zvali u Hrvastku da pevam, ko treba da nam predstavlja zemlju tamo? Miljana kojoj se svi smeju? Ona ljudi nije smešna nego žalosna. Ovo što se dešava je zaista kataklizma, je ne mogu da verujem. Pre bih otišao u lepu pi**u ma***inu nego na njen nastup. Mi kao snimamo neke pesme, trudimo se, bacamo lovu, posla sve manje a Miljana puni klubove po Zagrebu, pa to je sprdnja, za***ancija, nije mi dobro – rekao je Ivan Gavrilović za SVET, a sa njim se složio i Kristijan Golubović.

PROČITAJTE: Dok je Zola u Zadruzi Miljana Kulić PROGONI devojke sa kojima ju je VARAO!

Foto: Rajko Ristić

– Pa to je apsurd. Ona je plaćena da pravi cirkus. Unakaradili smo muzički svet, nju, niti je lepo gledati niti slušašti, ne možeš da uživaš. Kako ona nekog može da fascinira? Miljani je sve dozvoljeno jer je mentalno poremećena. Jednom nervnom bolesniku trebamo svi da tapšemo i da mu pomažemo. Budaletina pravi budala od sebe i to je u redu.

Foto: Rajko Ristić

Zorica Marković jedna je od retkih koja je Kulićevoj pružila podršku.

– Ko sve danas peva ona je i dobra, hvataju se za mikrofen i mnogo gori od nje. Danas je tehnika napredovala i sve može da se uradi sa glasom. Nemam ništa protiv toga, ona zabavlja narod i ja je podržavam – rekla je Zorica koja na estradi traje skoro punih 40 godina.

Miljana je pre šest meseci najavila duet s Darkom Lazićem, ali od toga nema ništa. Međutim od pesme svakako nije odustala, te uskoro planira da izda svoj prvi singl.

PROČITAJTE: Sevnuo donji veš! Kaća Živković u nikad seksepilnijem izdanju!

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić