poznati glumac
Scandal

1 Decembra, 2021 08:00

Poznati glumac imao TEŠKO detinjstvo! Prodavao svinje i maline da bi PREŽIVEO!

Zlatana Vidovića je publika zavolela zbog uloge Šakala u seriji “Ubice mog oca”, a malo ko zna da je poznati glumac imao koloritan život.

Poznati glumac prodavao svinje i maline!

Vodio sam veoma koloritan život, tako da kažem, u mladosti. Svašta sam radio. Često sam provodio vreme kod bake i deke na selu, pa sam sa njima išao da obavljam poslove u polju, ali sam i prodavao svinje, maline, gljive… Posle sam u životu i konobarisao, prodavao ulaznice za utakmice, CD-ove, lubenice… – rekao je Zlatan u “Premijeri”.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zlatan Vidovic (@vidovic.zlatan)

Nikad mi nije bilo ispod časti da radim bilo šta. Iz ove perspektive mi je veoma drago što sam kroz te raznorazne poslove imao priliku da upoznam mnogo ljudi, a samim tim i da shvatim kako oni funkcionišu, kakvu su njihove psihologije. Tada mi nije bilo ni na kraj pameti da će mi to biti od koristi kada počnem da se bavim glumom – rekao je glumac i nastavio:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zlatan Vidovic (@vidovic.zlatan)

Ipak, sve to se pohranilo u neke ladice u mom mozgu koje otvaram kada mi je potrebno za neki lik koji radim. Bavio sam se profesionalno i fudbalom. I danas se uvek nađe termin da se odigra poneka utakmica ili, ako ništa drugo, da se odgleda. Ne propuštam fudbal, tenis, košarku… – ispričao je Vidović.

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN