ŠOKANTNO

1 Juna, 2022 11:00

I ona je dete razvedenih roditelja! Evo kako izgleda 20 godina mlađa Kuburina ljubavnica (FOTO)

Poznato kako izgleda Kuburina ljubavnica

Aleksandar Srećković Kubura i njegova tadašnja supruga, pre konačnog razvoda bili su u centru skandala nakon što ju je on prevario sa sa 18 godina mlađom Petrom Radivojević. Petra je rođena 16. aprila 1991. godine u Beogradu i ćerka je akademskog građanina i slikara Slavoljuba Radivojevića. Ona je od Kubure, mlađa punih 18 godina.

Pročitajte: Kubura zbog stana odlagao razvod: Marija nije uspela da istera po svom

Glumac Aleksandar Srećković Kubura

Glumac Aleksandar Srećković Kubura

Kuburina ljubavnica ističe da je i sama dete razvedenih roditelja

Završila je Akademiju umetnosti, a još tokom studija radila je kao organizator na mnogim projektima. Kreće se u umetničkim krugovima, dobra je prijateljica sa mnogim glumcima, a posebno je bliska sa Ivanom Dudić. Njih dvoje su se upoznali na snimanju jednog studentskog filma, kada su otpočeli druženje a zatim i vezu.

– Na fakultetu smo snimali studentski film i Petra je, kao organizator projekta, pozvala Kuburu da nam bude gost. Simpatije među njima odmah su se rodile, a ubrzo su otpočeli romansu. Njihova ljubav je isuviše očigledna, to smo svi primetili jer su njih dvoje gotovo nerazdvojni. Stalno izlaze zajedno, drže se za ruke, ljube – ispričala je tada Petrina drugarica.

Pročitajte: Kubura uhvaćen sa ljubavnicom, žena mu oprostila, a evo šta kaže dve i po godine posle prevare!

– Ne bih ulazila u Kuburin odnos sa ženom, niti sam u mogućnosti da previše komentarišem aktuelnu situaciju. Šta će on da uradi nakon svega, na njemu je. Čuli smo se, ali ne bih da govorim o detaljima. Dete sam razvedenih roditelja, tako da mi je poznata ta situacija. Nije mu lako, ali to mora sam da reši – rekla je za „Blic“ tada talentovana Petra, koja je u tom trenutku bila na završnoj godini Akademije umetnosti.

Iako su se nakon toga Aleksandar i Marija navodno pomirili, činjenica je da niko od njih pomenuti događaj nije zaboravio. Fitnes instruktorka je uskoro milo za drago vratila mužu, a potom je usledio i konačan razlaz.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Insatgram