Scandal

1 Septembra, 2020 19:00

Prava istina! Lukas: „Ceca i ja smo platili Dadu LEČENJE OD DROGE!“

U poslednjih nekoliko dana pevač Dado Glišić našao se u žiži medija, piše SCANDAL!

Lukas uskače kad treba!

Njega je bivša devojka Zerina Hećo optužila za nasilje, a takođe je navela da Glišić navodno koristi nedozvoljene supstance, te da se, navodno, poziva na Cecu Ražnatović i tvrdi da su prijatelji, kao i da mu je ona mnogo pomogla.

A evo o čemu se radi i šta je prava istina!

Naime, prema rečima Ace Lukasa, on i Ceca su pre sedam godina pomogli Dadu da ugradi implant blokator!

„U to vreme, tačnije 2013. godine, Lukas je javno govorio o svom problemu koji je imao sa narkoticima. Nije se libio da, zarad omladine javno ispriča koliko zla droga može da učini, te je bio rad da pomogne svima koji su se uhvatili u koštac s tim opakim porokom”, otkriva izvor SCANDALA! i dodaje:

„S tim u vezi, sećam se da je Aca tada javno ispričao da je rado pomogao Dadu zajedno sa Cecom”, objašnjava izvor, a Lukas je zaista te 2013. objasnio da su on i Ceca platii Dadu blokator:

„Baš sam ga pre dva dana sreo u Banjaluci, vidim da se oporavio i mnogo mi je drago zbog toga. Kako sam mu pomogao? Pričao sam sa njim, savetovao ga i zajedno sa Cecom Ražnatović pomogao mu da kupi blokator. Sad kad vidim da je to urodilo plodom, rad sam da mnogima pomognem”, rekao je tada Lukas.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/ SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/ SCANDAL!/ INSTAGRAMPRINTSCREEN