scandal

26 Aprila, 2019 19:00

PRAVA ISTINA O ANI KORAĆ: Bivši dečko progovorio o DROGI, TEŠKIM BATINAMA! Napravila mu je PAKAO od života!


Zadrugarka Ana Korać po svemu sudeći imala je buran život i pre rijalitija. Njen bivši Filip Mijatov, koji ju je godinama sponzorisao, odlučio je da ispriča sve o njoj i raskrinka je.

Ja sam siguran da će je ovaj dečko ostaviti posle Zadruge, kad sve shvati! Ana mi je uzela auto dok sam spavao i posle sam shvatio da je išla na poslovni satanak u hotel. Viđala se sa bogatim Arapima iz Dubaija i auto joj je bio potreban kako bi izgledala skupo i kako bi mogla što bolje da naplati svoje usluge. Moguće je da taj sastanak nije prošao kako treba pa su mi kola odmah posle toga zapalili – ističe IT stručnjak koji živi radi u Londonu.

On dodaje da ga je jedna stvar naterala da prestane da je finansira:

– Ona je loš čovek, naljutio sam se na nju jer su mi kola izgorela, a nije mi ni rekla da će da ih uzme. Ja sam je finasirao i plaćao joj stan… Počela je da se drogira, a meni to nije trebalo u životu. Bila se navukla na belo, počela da mi traži mnogo para, koje je trošila na drogu i ja to nisam mogao da trpim – objašnjava on.

– Kap koja je prelila čašu bila je kada je namestila da me prebiju njih desetorica jer sam prestao da joj dajem pare! Zbog toga smo se najviše posvađali. Ja sam znao kakvim poslom se bavi, ali opet sam je gotivio i prelazio preko svega ali to ona nije znala da ceni. Posle Zadruge može da se vrati u Ivanjicu i bere maline – zaključio je Filip.

https://svet-scandal.rs/vesti/ana-samarala-davida-tukla-ga-je-kao-luna-slobu-pred-kraj-da-li-je-ovo-isti-scenario/

AUTOR: svet

FOTO: printscreen