Porodila se Ana Ivanović
Svet

February 20, 2023 10:15

By

Dugo je krila da nešto ipak nije kako treba: U domu trudne Ane Ivanović vlada tuga

Ovo su pravila trudne Ane Ivanović koja poštuju svi ukućani

Nakon sinova Luke i Leona, porodica Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera biće uvećana za još jednog člana, a oni su srećne vesti nedavno podelili sa čitavim svetom.

– Dobro se osećam, mnogo smo srećni, nadali smo se ovom i dugo smo krili, sada smo objavili – rekla je sa širokim osmehom na licu trudna Ana Ivanović prilikom uključenja u emisiju “Novi dan” na TV “N1”.

Pročitajte: Ana Ivanović u suzama šta joj je Bastijan priredio, on čak i progovorio na srpskom – Ženo moja

Foto: ATA images

Iako je završila profesionalnu tenisku karijeru, Ana je i dalje uspešna poslovna žena, a trenutno je posvećena privatnom biznisu – sopstvenoj liniji prirodnih kozmetičkih prozivoda.

– Od svoje pete godine se bavim tenisom i navikla sam da radim. Sa decom ima dosta posla i obaveza, ali vollim da imam nešto svoje i san mi je bio da pokrenem kozmetičku liniju. Za sada ide sve dobro, uporedo balansiram. Dok sam igrala, uvek sam želela da koristim nešto organsko, to je i moj stil života, a imala sam problema da nađem proizvode koji su ispunjavali moja očekivanja – objasnila je Ana kako je došlo do toga da uđe u svet industrije lepote.

Pročitajte: Ana Ivanović u problemima – Ne govori sa svekrom i svekrvom

Ana Ivanović trudna

Instagram

Stariji sin popularnog para, Luka, sledećeg meseca proslaviće peti rođendan, dok će mlađi Leon u avgustu napuniti 4 godine. Ana i Bastijan trude se da što kvalitetnije provode vreme sa sinovima, te se u njihovom domu digitalni uređaji koriste minimalno.

– I u krugu moje porodice televizor je bio isključen, da pričamo dok ručamo… Limitiramo i naše vreme na telefonu kad smo sa njima, ajped nemamo. Važna nam je komunikacija sa decom, da ih čujemo i razumemo – objasnila je Ana, kojoj sinovi ne traže mobilni telefon na korišćenje.

– Mi organizujemo dan dinamično, dosta vremena provodimo napolju… Oni vole da čitaju, crtaju, igraju se autićima… Oni, iskreno, i ne traže jer ne znaju za to –  zaključila je u pomenutoj emisiji.

AUTOR: SVET

IZVOR: Lepa & Srećna

FOTO: Instagram