Praznici bez Mihe
Svet

January 3, 2023 11:30

By

Prizor boli i jeziv je: Unuka provela prvi praznik bez Mihe, ćerka Virdžinija se slomila FOTO

Praznici bez Mihe su tako tužni i setni

Otkako je Siniša Mihajlović sahranjen 19. decembra u porodici nekad najboljeg golgetera više ništa nije isto. Supruga i deca pretužni su zbog njegovog odlaska a jedini istinski osmeh izmami im preslatka unuka Violente.

Budući da su praznici prošli bez Mihe, kako katolički Božić a tako i Nova godina, prizor bez deke slama i najtvrđa srca. Unuka Violente radovala se poklonima koje je dobila za Božić, a slika preslatke devojčice razežio je mnoge a istovremeno i rastužio jer otvaranje poklona sada dobija drugu dimenziju…

Pročitajte: Nestvarna vila u kojoj sada stanuje tuga – Ovo je bio Mihin dom iz snova, dvorište kao u bajci FOTO 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Virginia Mihajlović (@virgimih)

Ćerka Virdžinija koja je Violente dovela i na sahranu svog oca, nije mogla a da ne zabeleži trenutak otvaranja darova kao i čarobni osmeh male Violente.

Sreća je nakratko navratila u njihov dom, ali sećanje na to da je sve moglo biti kako treba uvek će ih pratiti koji god prilike i datume budu slavili. Tuga za najvećim neprolazna je, samo će vreme učiniti da se na ovu bol i tugu svi članovi porodice vremenom priviknu a praznici bez Mihe više nikad neće biti isti.

Pročitajte: Crveno da sluti na radost – Ovako je Mihina supruga izgledala na dočeku Nove godine FOTO

Najveći srpski šampion fudbala, vrhunski golgeter i čovek, Siniša Mihajlović, sahranjenu je u Rimu u ponedeljak, 19.12. veličanstveno i dostojanstveno. Od njega su se, osim njegove porodice, oprostili ljudi iz celog sveta, kolege saborci i fudbaleri koji su ceo svoj vek poštovali lik i delo velikog Mihe.

Siniša Mihajlović ostaće upamćen kao fudbaler koji nikada nije prezao od igrača suprotničkog tima, da im se, ako treba, provuče i kroz noge i da gol u poslednjoj minuti. Kao neko ko je voleo život, najpre svoju porodicu, suprugu Arijanu koja je ostala uz njega tokom svih borbi i podarila mu petoro divne dece. Kao veliki humanitarac. Mnogi će ga pamtiti i kao neverovatnog lika istančanog karaktera,, nekoga ko je voleo da isteruje pravdu, ali i kao dobru i poštenu osobu od koje se mogla čuti samo pozotivna reč i istina.

Pročitajte: Bolest nije bilo jedino zlo, ovo ih je razorilo – Siniši i Arijani pre tri godine preminulo dete 

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram