Cecin koncert na Ušću
Svet

12 маја, 2023 15:45

Trauma za ceo život: Ceca se slomila i otkrila kakvu nesreću je doživela dok su joj deca bila mala

Pred Cecin koncert na Ušću desila se nezgoda

U novoj, 32. epizodi, dokumentarno-igranog show programa „Ceca show“ koji se emituje u petak u 20.15 časova na Blic TV na Mts kanalu 115 imaćete priliku da čujete od Cece Ražnatović i njenih najbližih saradnika kako su izgledale pripreme za njen koncert na Ušću.

Budući da je ovo veliki poduhvat i projekat Ceca je otkrila kako je sve teklo, ko je bio uz nju i šta joj se sve izdešavalo…

Pročitajte Devedesete su se vratile – Ceca Ražnatović u nesvakidašnjoj odevnoj kombinaciji, a tek da joj vidite minđuše FOTO

Cecin koncert na Ušću

Ata images

Najveća folk diva na Balkanu se u novoj epizodi prisetila priprema za njene najveće koncerte u karijeri, i pred kamerom Blic televizije ispričala peh koji joj se desio uoči koncerta 2006. godine.

Pročitajte Ceca Ražnatović uhvaćena kako se ljubi u usta s nepoznatim muškarcem – Kamere sve snimile FOTO

Cecin koncert na Ušću

Ata images

– Pre svakog velikog koncerta, mesec dana pre radimo intenzivnu kampanju. Pokazalo se da je to dovoljno. E sada, tokom kampanje za „Ušće 1“, dok sam se spremala za emisiju, zagrizem breskvu i polomim dvojku, zub – ispričala je Ceca kroz osmeh.

Pročitajte Ceca Ražnatović ogolila dušu pa priznala – Uprkos svemu, roditelji mi to nikada nisu dozvoljavali

Cecin koncert na Ušću

Rajko Ristić

Ceca kaže da je jedva stigla da sredi zub pre nego što se pojavila ispred kamera.

– Moram da idem kod zubara, a tog momenta su svi moji šoferi negde otišli jer je bio moj rođendan pa su sve slali i organizovali. Stvarno sam doživela nervni slom, šta ću sa polomljenim zubom, a moram da se pojavim. Suma sumarum, sve sam stigla – rekla je Ceca.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: Rajko Ristić