Predbračni ugovor Ane i Bastijana svet novine svet portal
Svet

June 16, 2024 14:15

By

Kažu da je njihov brak bajka, ali nije sve kao što izgleda: Da li biste vi hteli zajednički život pod ovim uslovima?

Predbračni ugovor Ane i Bastijana potpisan je nekoliko dana pre venčanja

Naša proslavljena teniserka Ana Ivanović u skladnom je braku sa bivšim nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, a trude se da svoju intimu čuvaju dalje od očiju javnosti.

Predbračni ugovor Ane i Bastijana svet novine svet portal

Instagram

Predbračni ugovor Ane i Bastijana bio je tema nemačkih medija

Kada su se Ana i Bastijan 2016. godine venčali, u nemačkoj štampi su se odmah pojavili i navodni detalji iz njihovog predbračnog ugovora.

Švajnštajger i njegova tri godine mlađa supruga su pre venčanja potpisali ugovor u kom svako zadržava imovinu stečenu pre braka. Tako se srpska teniserka osigurala da ne ostane bez desetak miliona evra koje je tad imala na svom računu, dok je fudbaler veći deo svoje zarade uložio u nekretnine.

Posle razgovora sa roditeljima Ana je donela odluku da je to najbolje rešenje, a Bastijan nije imao ništa protiv, prenele su “Novosti”.

Predbračni ugovor Ane i Bastijana svet novine svet portal

ATA images

“Sve je do detalja razrađeno na više od deset stranica ugovora. Ana ima doživotni ugovor s Adidasom, prema kojem će zaraditi više od sto miliona evra, a i to je osigurano ovim ugovorom”, rekao je medijima prijatelj para, a prenosi “Buka”.

Pročitajte Žive život u dve čarobne vile koje odišu stilom – Jedna je na Majorki a druga u Alpima, koja vam je lepša FOTO

Iako su u braku, Ana i Bastijan su odlučili da imaju odvojene bankovne račune.

“Njih dvoje ulaze u brak, ali to ne znači da će spajati račune. Advokati su Bastijana savetovali da svako od njih ima svoj račun”, ispričao je izvor za Blic.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Nemački zakoni nalažu da njihovi predbračni ugovori budu sastavljeni u sitne detalje, pa se i pre venčanja napravio plan za naslednike bez obzira na to koliko ih bude.

“Onog trenutka kada postanu roditelji, menjaju se određene tačke ugovora i to je već predviđeno pripremljenim aneksom. Naravno da će tada raspodela finansija biti drugačija u odnosu na sadašnji trenutak kada njih dvoje nemaju dece”, objasnio je ranije izvor Blica.

Svojevremeno je za “Pink” izvor blizak poznatoj teniserki rekao: “Njima novac nikada nije bio važan, tako da ovaj papir neće uticati na njihove odnose. Ipak predbračni ugovor Ane i Bastijana je potpisan nekoliko dana pre njihovog odlaska u Veneciju.”

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram