svet

October 5, 2013 14:26

By

Previše čak i za nju: Rijana novim spotom razbesnela fanove!

rijana novi spot
Rijanin novi spot za pesmu “Pour it Up” iznervirao je čak i njene najvatrenije fanove, koji su komentarisali da je pevačica ovoga puta stvarno preterala, te da su eksplicitne scene više nego neumesne.

Na stotine razočaranih fanova preplavilo je društvene mreže negativnim komentarima na Rijanin račun. Njen novi spot je okarakterisan kao pornografski, a postavljeno je pitanje kakav primer lepotica sa Barbadosa daje svojim mladim obožavateljkama.

Deo publike zahtevao je od “Jutjuba” da ukloni pomenuti spot, koji je pregledan više od 16 miliona puta. Helen Rajt, bivša predsednica Ženske školske asocijacije, pozvala je roditelje da zabrane svojoj deci da gledaju spot.

– Koliko god neko tvrdio da je u pitanju umetnost, jasno je da se žene u spotu predstavljaju kao prostitutke. One nisu emancipovane, već pretvorene u robove – izjavila je Helen Rajt, a prenosi “Dejli mejl”.

U Rijaninom spotu prikazane su striptizete, ples oko šipke i “mešanje” zadnjicom, a pevačicine grudi su skoro gole.

– Eksplicitan ples u kombinaciji sa stihovima o novcu govori njenim fanovima, od kojih su mnogi deca, da je u redu da žene prodaju svoje telo, a da ih muškarci posmatraju samo kao seksualno dobro – rekla je Miranda Sut iz organizacije “Safermedia”, koja se bori protiv seksa i nasilja u medijima.


izvor: Blic