Scandal

July 18, 2021 14:00

By

Priča se da Aleksandar Milić Mili ima plan da istera Sašu Popovića iz “Zvezda Granda”!

Šok!

Od kada se završilo finale Zvezda Granda, mnogo se priča o tome kako će izgledati naredna sezona! Posebno je sve pod znakom pitanja jer se zna da je Saša Popović prodao Grand i on se više ne pita za neke stvari.

OVO JE PRAVA ISTINA O NOVOJ SEZONI

Aleksandar Milić Mili

Naime, novi vlasnici postavili su Milija da bude direktor, što se starim članovima žirija ne dopada od starta, a kako se šuška, Mili bi najviše voleo da izbaci Popovića iz projekta. Naime, Saša je ipak idejni tvorac Zvezda Granda, on je patentirao šou, veoma je uticajan, član je Upravnog odbora u Grandu i njegova reč se i te kako ceni i uvažava, pa ne čudi što bi Mili, navodno, voleo da ga izbaci iz igre kako bi on dominirao.

Pročitajte: SCANDAL intervju! Saša Popović: „Karleuša ima DIVNU porodicu! Deca OBOŽAVAJU nju i Duška”

Saša Popović

Priča se da bi Mili voleo da se Popović povuče, te da njemu pripadnu sva njegova zaduženja. Navodno veruje bi tako stekao preko noći ugled koji Saša godinama ima. Za to su, navodno, saznali i ostali članovi žirija i svi su uz Popovića, a najviše Jelena Karleuša i Marija Šerifović – objašnjava nam izvor i dodaje:

Svi članovi žirija uz Sašu! JK i Marija ga najviše podržale!

Sa druge strane, priča se da je Mili u stvari srećan što je Saša tu. Zna da Zvezde Granda ne bi bile iste kada bi se Sale povukao. E sad, šta je istina i šta će se desiti u budućnosti, ostaje da vidimo – zaključio je naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ