svet

October 15, 2017 12:39

By

Prijatelj Ćazima Osmanija tvrdi: Ćazim je gustirao Teodoru!

Prijatelj Ćazima Osmanija je izneo šokantne tvrdnje o učesnici “Zadruge” Teodori Džehverović i svom prijatelju.

Domaća javnost bila je u šoku nakon priče da je jedva punoletna učesnica rijalitija Zadruga Teodora Džehverović (19) bila u šemi sa kontroverznim albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem (57).

Teodora je jedna onih devojaka koje je Ćazim ugostio u svom klubu i hotelu u Poreču.

Ona je danima uživala u Osmanijevom gostoprimstvu i luksuzu, međutim navodnu šemu sa albanskim biznismenom nije želela da potvrdi. Ipak, Ćazimov prijatelj otkrio je da Teodora jeste bila u šemi sa biznismenom, ali je za njega ona bila samo prolazna avantura.

“Teodora je žestoka lažljivica. Ja sam je lično letos viđao sa Ćazimom, nije se odvajala od njega! Kakav dečko, kakvi bakrači! Spavala je u njegovom hotelu i na njegovoj jahti u Poreču provodila noći. On je moj dobar prijatelj i rekao mi je da sa njom radi ono što i sa svakom drugom. Rekao mi je da će je proslediti dalje čim je izgustira”, kaže dobro obavešteni izvor za Pink i dodaje:

“Teodora u Zadruzi glumi neko nevinašce, a nije ništa bolja od Mace Diskrecije! Neka i dalje prodaje priču svom manekenu Anđelu, još malo pa će ga ubediti i da je devica”.