Scandal

April 5, 2021 22:00

By

Prijatelji iz Titela rešili da POMOGNU! Pokreću BIZNIS za priju Gocu!

Kako SCANDAL! saznaje, Goca Božinovska ne zna više gde bije zbog nagomilanih troškova, pa su prijatelji iz Titela, roditelji njene snajke Bojane rešili da joj pomognu!

Goca sa prijateljima pokreće novi biznis!

Naime, Goca je imala štek sa strane, ali kako zbog korone niko od pevača ne radi godinu dana, i ta slamarica je na izmaku! A na sve to, pomoć koju je kao slobodni umetnik dobila od države Božinovska je morala da preda izvršiteljima jer slučajno nije platila jedan račun za struju koji je iznosio 8.000 dinara, a kako je prošlo skoro sedam meseci, kamate su rasle i dug je narastao na skoro 30.000. Ona je sve to izmirila i oglasila se tim povodom, a njeni prijatelji koji se uspešno bave uzgajanjem i prodajom živine, imaju ideju da prošire biznis i na Surčin i da samim tim uposle i Gocu!

Prija Danijela i njen muž o tome još uvek samo diskutuju, još nisu predložili Goci, ali veruju da će ona da pristane jer znaju da je vredna i da se ne stidi nijednog posla – objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goca Bozinovska (@gocabozinovska)

Ideja je da otvore mini prodavnicu sa svojim domaćim živinskim proizvodima i da Goca tu bude glavna šefica. Zaposliće jednu radnicu, Goca da bude šef i da nadgleda posao i svima super. Ne znaju da li će ona na to da pristane, ali veruju da hoće. Goca i sama kaže da ne voli kad je besposlena i da joj je mnogo lepše i lakše kad ima šta da radi – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ