Svet

15 Septembra, 2022 10:15

Ko nije grešan neka kazni grešnicu… Isplivale nage fotografije Nataše Bekvalac i Sare Jo, šalju moćnu poruku (foto)

Prijateljstvo Bekvalčeve i Sare Jo dobilo novo ruho

Dve najveće pop zvezde današnjice udružile su snage i raspametile javnost novim fotografijama.. Nataša Bekvalac i Sara Jo odradile su zanimljiv editorijal a fotografije dve savršene žene oduševile su domaću publiku. Osim toga što je mnogima zapalo za oko da su obnažene, akcenat je stavljen na umetnost i prirodu i lepotu žene.

Budući da su one ove godine kume beogradske Parade ponosa fotografisale su se nage u znak podrške LGBT zajednici i predstojećem EuroPride-u u Beogradu. Fotografije su napravljene u sklopu izložbe ‘Tragovi’ našeg slavnog fotografa Miloša Nadaždina.

Pročitajte: Imala je samo dve godine više nego Hana sada – Zbog njega je Nataša Bekvalac pobegla od kuće, ludo su se voleli

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

U novoj biblijskoj metafori dovode čuvari javnog morala bludnicu pred Isusa, ne bi li je on kaznio kamenom u glavu. No, ni Isus ne kažnjava. Već misli srcem i glavom, i kroz ljubav odgovara u mojoj parafrazi: ,,Ko nije grešan neka kazni grešnicu!” Niko se od sudija kazne, a ni kamena latio nije. Isus dalje kaže: ,,Budite mudri kao zmije, bezazleni kao golubovi!”. Kako smo do toga došli? Da možeš biti zmija i bezazlena u isto vreme? Suština je, izgleda da stradamo i kao mudri i kao bezazleni, ali i kao grešni. Nikad osuda nije bila u igri. U stradanju iz pokajanja je spas. Ne u osudi, mržnji, kazni i zabrani drugog. Zašto ponos je isto pitanje kao i Zašto spas. Zar ponos nije u osnovi svakog spasenja?

Prijateljstvo Bekvalčeve i Sare Jo – Ponosna sam jer sam se spasila

– Ponosna sam jer sam se spasila. A, kako sam se spasila? Eh, sad. To je već filozofija mog života. Moja filozofija života i spasenja leti na krilima ljubavi. A, šta je ljubav nego Bog? Nije kriva Eva, ni zmija, a ni Adam. Zmija uostalom nije žena. Zmija je prerušeni Lucifer koji je za sobom u greh povukao čoveka. Je li Adam čovek? A, Eva? Ko je poverovao zmiji, a ko je zbog tog lakoverstva najviše na Zemlji platio? Nego, šta je greh? Nabrajanje deset Božijih zapovesti? Možda je jedini greh negirati ljubav. Ipak je sve nas Bog, s ljubavlju, stvorio – napisala je Nataša Bekavlac zagolicavši maštu svojim pratiocima.

Poznato je da je Nataša veliki ljubitelj šiforvanih tekstova iz razloga kako bi vam dala prostor da sami stvarate ideju i viziju o onome što vidite, kao što je to bio i slučaj sa pesmom „tajne“ koja je naišla na savršen odziv publike.

I, naravno, ovde se ne radi o kraju prijateljstva sa Sarom, ovo je tek savršen početak…

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images