prijovićka i perućica
opet problemi

18 Juna, 2022 20:00

Drama na svadbi: Prijovićka oči u oči sa bivšim, Filip gledao i šizeo

Prijovićka i Perućica – susret koji je sve promenio

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović taman su izgladili problem koji se očito javio u njihovom braku pošto je pevačica odjednom izbrisala sve zajedničke slike, ali par dana kasnije zajedno su se pojavili na svadbi Đanijevog sina. Prijovićka je blistala sa novom frizurom i u divnoj haljini kada su naleteli na njenog bivšeg dečka i kolegu Ljubu Perućicu koji je na veselje došao sa svojom suprugom Katarinom.

Prijovićka i Perućica na istom mestu u isto vreme

– E, ono da ste snimili, to je bio susret! Nisu očekivali jedno drugo. Bukvalno su svi par trenutaka bili u šoku. Svako živi svoj život, nije tu bilo nekih problema niti skandala posle raskida, samo su se razišli, ali ipak… Grimase su im bile top, ali su se pribrali brzo i uredno jedno drugom rekli zdravo, zdravo i svako se uputio ka svom mestu – kaže izvor i dodaje:

Pročitajte: Potres u porodici Aleksandre Prijović: Nakon spekulacija o razvodu oglasila se na Instagramu: Ovo je samo zvuk tišine…

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ljuba Perucica (@ljubaperucica)

– Baš sam gledao gde ko sedi, nisu bili baš blizu, tako da su mogli da uživaju u ostatku dana. Filip nije delovao raspoloženo, ali je Kaća zato bila opuštena, nju to ništa ne dotiče. Kad je Aleksandra zapevala, ona je igrala sa Ljubom. Vidi se kod njih da nema zle krvi niti bilo čega, ali je nama sa strane bilo zanimljivo da ih posmatramo – ispričao nam je izvor koji se zatekao na licu mesta.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: ATA IMAGES