scandal

January 29, 2020 20:30

By

Princeza Psiho prozvala BRESKVICU I VOJAŽA!


Iako su mnogi smatrali da će nagrada za “Jutjub zvezde” na preksinoć održanoj MAC dodeli ućutkati sve one koji već dve nedelje prozivaju Breskvicu i Vojaža, to je zapravo pokrenulo još jaču reakciju onih kojima je mladi reper “stao na žulj”.

Podsetimo, on je u emisiji “Amidži šou” izjavio da sebe i svoju devojku svrstava među muzičare, te da pesme jutjubera “traju dva, tri dana” i “ne donose profit”, što je izazvalo burne kritike pripadnike ove scene.

Nakon što je mladom paru uručen trofej, na društvenim mrežama se oglasila jutjuberka Princeza Psiho, čiji se video zapis posvećen pesmi koju je Baka Prase uputio Vojažu već dva dana zaredom nalazi na drugom mestu najgledanijih klipova na Jutjubu u Srbiji.

Jutjub zvezda: Blamaž i Voćka. Zar oni nisu pevači sa “profitom”? A, ne, i oni su jutjuberi koje toliko pljuju. Vraćeni na fabričko (prim.aut. podešavanje) – počela je svoje izlaganje Princeza Psiho.

Prepun mi je inboks pitanja: “Kako komentarišeš što su baš te osobe dobile nagradu Jutjub zvezda?”. Iskreno, da sam na njihovom mestu, zadržala bi svoju čast i rekla: “Ja ovo ne želim da primim jer sam pevač sa profitom”. Poleteli su prebrzo, brzo će i pasti. A ovi “pametni” što trolaju kako su nam pokazali na našem terenu, kako Jutjub zvezde nisu samo jutjuberi već i pevači, glumci… Slažem se sa vama, sve kul… Ali, koliko se sećam, “Jutjub pesme se slušaju samo tri puta i to je to”. Aha, sad kontam, pričao je sam o sebi – dodala je ona.

Jer ipak naši “slavni” pevači, u rangu sa, na primer, Darom Bubamarom, kako sebe deklarišu, postadoše Jutjub zvezde. “Čestitam, kolege”. Meni je ovo presmešno – zaključila je jutjuberka.

AUTOR: scandal

FOTO: Instagram