Dalila Dragojević smršala
Svet

May 8, 2022 21:30

By

Prljavi planovi! Dalila htela Davida da strpa u zatvor!

Dalila Dragojević svoju netrpeljivost prema porodici Dragojević nikad nije krila. Međutim, ne samo da ih nije volela već je, kako Svet saznaje, svašta radila kako bi im upropastila život, pa je tako brata svog muža Davida Dragojevića htela da uništi.

Dalila pravila Davidu pakao od života

– Istina je da je Dalila htela da otera Davida u zatvor, najtužnije od svega je što je Dejan sve to znao i ćutao. Sve joj je smetalo što Dragojevići rade, prijavljivala je inspekciji njihov salon lepote u Veterniku, lokal sa brzom hanom, pa je pretila kako će Davidu poslati inspekciju jer glumi lažnog nutricionistu, daje ljudima planove ishrane na perso-
nalnim treninzima, a nije završio školu za to – kaže za Svet izvor blizak porodici Dragojević i dodaje:

Foto: Rajko Ristić

– Na sve načine je htela da im natovari probleme na vrat, izmišljala neke sulude priče, ali kada je shvatila da od toga nema ništa i da neće dobiti ono što je zamislila, odustala je. Dejan nikad nije pokušao da odbrani porodicu, ma šta god ona radila on je bio na njenoj strani. Iskreno se nadam da će po izlasku iz rijalitija shvatiti ko je zaista uz njega i da više nikad neće okrenito leđa porodici zbog neke žena – zaključio je izvor.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ