Problem Nadežde Biljić svet novine svet portal
Svet

June 15, 2024 17:00

By

Zbog sina je morala da se izleči: Dijagnoze su bile teške, ali posle godinu dana terapija pevačica je zdrava

Problem Nadežde Biljić pevačica rešila terapijama

Pevačica Nadežda Biljić svojim raskošnim glasom publiku je osvojila još 2009. godine u muzičkom – šou programu “Zvezde Granda”, a potom i u “Pinkovim Zvezdama”. Ipak, pravu popularnost stekla je tek tokom učešča u rijalitiju “Zadruga”.

Problem Nadežde Biljić svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Problem Nadežde Biljić – Život iz korena promenila uz podršku porodice

Njeno učešće obeležili su brojni skandali, a nakon afere sa Mikijem Đuričićem, Nadežda je našla sreću pored manekena Tome Panića, kog je upoznala takođe u pomenutom rijalitiju. Uprkos nizu nesuglasica, njihova romansa je opstala, a krunisali su je i naslednikom.

Toma i Nadežda su se povukli iz rijalitija, a maneken je postao njen estradni menadžer, te je okupiran zakazivanjem njenih nastupa.

U svojoj iskrenoj ispovesti, pevačica je otvorila dušu i priznala da se borila sa porokom. Naime, nekadašnja zadrugarka i pevačica godinu dana se lečila od alkoholizma, a o svojoj borbi je otvoreno govorila. Naime, problem Nadežde Biljić kada je alkohol u pitanju je bio što nema granicu kada počne da pije.

Problem Nadežde Biljić svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

“Pre pevanja sam se bavila odbojkom, ali me sport nije preterano interesovao. Više mi je prijala kafana nego teren. Ja ne umem da pijem i jednostavno nisam znala za meru. Nikada nisam bila pijana, ali kada sednem i počnem, uvek bih “prepila”… Podršku sam imala od porodice i zajedno smo išli na psihoterapiju dobrih godinu dana”, objasnila je svojevremeno Nadežda.

Pročitajte Toma zaprosio Nadeždu Biljić! Isplivao snimak sa veridbe (VIDEO)

“Ispostavilo se da nije bio problem samo u alkoholu, već da sam ja vrlo anksiozna i plašljiva, iako ponekad delujem sasvim drugačije. Žestoko piće je sada iza mene i već pet godina nisam popila nijednu kap alkohola” , iskreno je priznala Biljićeva za “Informer”.

Problem Nadežde Biljić svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica ističe da joj se život potpuno promenio nakon što je postala majka, pa i da sada više vodi računa o svom imidžu.

“Mnogo nam se promenio život otkad se rodio Longo. Kad dobiješ dete, automatski ti se promeni pogled na svet i nešto što ti je bilo primarno do juče, danas ti je totalno nebitno. Mnogo više vodiš računa kako ćeš da prezentuješ sebe jer prezentuješ prvenstveno sebe kao roditelja i gledaš da tvoje dete ne trpi zbog nečega što si ti rekao nešto što ne treba. Kada si roditelj, drugačije funkcionišeš nego što funkcionišeš kad si sam”, rekla je Nadežda.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images