Star

21 Oktobra, 2020 19:00

PROBLEMI U RAJU? Teodora bežala od Nina, nije htela da ih SLIKAJU ZAJEDNO!

Teodora Džehverović ne krije da je luda za košarkašem Ninom Čelebićem sa kojim je u vezi, ali popularnost i publicitet čuva samo za sebe!

Dovela dečka u neprijatnu situaciju!

Naime, njih dvoje su se zajedno pojavili na promociji nove kozmetičke linije Emine Jahović, ali kada su videli mnogobrojne fotoreportere, pevačica je odjednom odgurnula dečka.

Pomalo iznenađen, sportista se našao u neprijatnoj situaciji, a da sve bude još gore, Teodora mu je otela i cveće koje je kupila za Eminu pošto su nedavno snimile duet „Malena” i stala sama da ispozira paparacima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) дана

Njih dvoje još nisu počeli da žive zajedno, ali se praktično ne odvajaju, pa vam to dođe na isto. Zato je i bilo čudno što ona neće s njim da se slika. Svi su bili u čudu. Ispalo je kao da su došli odvojeno, ma kao da se ne poznaju, nego je on došao samo da donese cveće. Baš je bilo neprijatno, ali sigurno ima razloga zašto je tako odreagovala i zašno nije htela da je fotoreporteri slikaju zajedno sa Ninom. Na kraju su seli za neki malo udaljeniji sto kako niko ne bi mogao da ih posmatra ili slika. Ko zna, možda ima neka loša iskustva od ranije kada je bila u vezi sa Anđelom Rankovićem jer su zbog njegove mame morali da se kriju – ispričao nam je izvor koji se našao na licu mesta.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: GAJA