dalila se pokajala
Svet

24 Oktobra, 2021 17:00

Progovorio Dalilin DEČKO iz Beča! Dalila je VARALA Dejan pre Zadruge!

Brak Dalile i Dejana Dragojevića očito je daleko od bajke koju su predstavljali javnosti, a osim onoga što svi vide u „Zadruzi“, izvesni Armin, koji se javio redakciji SVETA sada tvrdi da je sa Dalilom godinu dana u tajnoj vezi.

Dalilin dečko iz Beča otkrio njihovu tajnu vezu!

Dalila i ja smo se upoznali preko zajedničkog prijatelja, a onda sam joj se ja javio na Instagramu. Dopisivali smo se mesecima, imao sam osećaj kao da se znamo godinama, odmah smo kliknuli jedno s drugim. Ja živim u Austriji, ali dolazio sam u Bosnu da je vidim. Naša viđanja su postala sve češća i stalno smo bili na vezi, sve dok ona nije ostala u drugom stanju. Tada smo oboje odlučili da prekinemo kontakt, poželeo sam joj sve najbolje. Međutim, kako ta priča nije uspela, mi smo kontakt obnovili. Pričala mi je kako voli Dekija i kako je on dobar prema njoj, ali da ga ne gleda kao partnera, već kao da živi sa bratom. Nije znala kako da ga ostavi – priča Armin i dodaje:

Dejan Dragojevic

Rekla mi je da će sa njim ući u rijaliti jer im je ponuđen dobar novac. Takođe mi je obećala da će se razvesti od njega po izlasku. Njen plan je bio da iznese sve što joj smeta iz njihovog života javno pred kamerama. Mislila je da će na taj način ljudi stati na njenu stranu, da će ona ispasti žrtva. Međutim, u sve se umešao Filip Car. Vidim da joj se stvarno sviđa i da se zaljubila u njega, a to nije bio deo plana. Tako joj i treba, narod će je sad osuditi što okreće mužu leđa zbog rijaliti avanture, a ja je neću čekati – kaže Armin.

I dok Dalila u rijalitiju svakodnevno ponavlja da joj je loše i da je pored Dejana izgubila sebe, te da je srećnija kad provodi vreme sa zadrugarima nego sa sopstvenim mužem, Dragojević je siguran da im se bliži razvod i ona želi da okonča brak. Njegov brat David Dragojević tvrdi da mu je jasno sve što se dešava i da je siguran da je Dalila na njegovog brata bacila magiju.

Filip CAr

Ona je zaljubljena i to se jasno vidi, nju je Car poljubio, ona kao na lotou da je dobila sedmicu, neće moći da spava celu noć. Dejan ne zna gde je i plaši se, ali bolje mu je da krene iz početka, biće mu lakše. On je dečko koji se smeje, šali, radi, a ovo nije ta osoba. Mislim da je došlo do zasićenja, da tu više nema mnogo toga, nema energije. Dejan gleda sve vreme u pod. On više ne zna kako da je privuče, pa samo klima glavom i potvrđuje njene priče, izvinjava se… Ako je pametan, staviće tačku na priču sa njom – rekao je David, koji se u međuvremenu i pomirio sa bratom, ali o tome obojica nisu hteli da govore.

David će svakako pomoći Dejanu da prevaziđe bračni brodolom i unapred ga podržava u odluci da prekine neiskren odnos.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/ SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET