svet

June 3, 2019 17:17

By

PROGOVORIO SUKI IZ RIJEKE! JA SAM TIHA PATNJA ANE KORAĆ! Ona laže da bi David bio miran, ali javiće mi se kad izađe iz rijalitija


Suad je Anu upoznao, kako kaže, dok je zgodna crnka bila u kombinaciji sa izvesnim Karlom. Ubrzo su se kroz zajednički provedeno vreme rodile i varnice.

Podsetimo, ime Suada Sukija iz Rijeke se, pored Karla, često dovodi u vezu sa Anom Korać. U najskorijem izlaganju u okviru “Pitanja novinara”, Ana je istakla da se ona sa Sukijem videla dva, tri puta, te da su bili samo u drugarskim odnosima. Suad tvrdi upravo suprotno.

“Verujem da se tako kratko osvrnula na naš odnos jer je kraj nje stajao sadašnji momak, pa nije htela pred njim da otvara priču o još jednom muškarcu. Bilo joj je glupo zbog Davida. Znači, uveren sam da će mi se javiti čim izađe i tražiti da se vidimo, jer sam ja njena tiha patnja! Ona to zna i svesna je toga. Nije istina da nikada nisu sevale varnice između nas, kao što kaže, ta privlačnost između nas se uvek osećala i uvek je bila jaka… Pogotovo pre nego što je trebalo da uđe u ‘Zadrugu’. Simpatije obostrane postoje, znači hiljadu posto i verujem, kada bude izašla iz ‘Zadruge’, onda će se situacija drugačije odvijati i siguran sam da ćemo biti zajedno”, rekao je Suki, pa dodao da su se Ana i on videli barem pet, šest puta, a ne samo dva, tri kao što je ona rekla, piše Pink.

AUTOR: svet

FOTO: svet