Fotografije Vesne Đogani nekad i sad svet portal
Svet

December 8, 2022 21:00

By

Uhvaćen s ljubavnicom: Đole Đogani ljubi drugu ženu u kolima, Vesna zanemela FOTO

Promena Vesne Đogani zbog koje je niko ne prepoznaje

Lepo narod kaže da stari gresi bacaju dugačku senku, pa sad Đoleta Đoganija sumnjiče da nešto muti čim ga vide sa nekom lepoticom. Tako se pre par dana pronela priča da se Đogani uželeo promene, pa šeta zgodnu brinetu umesto svoje žene plavuše.

Pročitajte: Snimak pregledalo milion ljudi – Vesna Đogani ne liči na sebe VIDEO

Foto: Rajko Ristić

Odmah su se našli dušebrižnici da ga osude, prisetili se one prijateljice sa kojom su ga snimili u kolima, ali ovog puta Vesna nije imala razloga za brigu, nego za smeh. Da li iz šale, ili zaista iz zabune, neko je pustio priču da Đole vara ženu sa devojkom duge smeđe kose u kojoj niko nije prepoznao njegovu Vesnu koja se
ofarbala.

Pročitajte: Sinu je hitno potrebna pomoć – Vesna Đogani u strahu šta bi moglo da mu se dogodi

Foto: Rajko Ristić

– Verovatno je nisu prepoznali. Ne mogu da tvrdim da to nije neko namerno iskoristio da pusti buvu, ali njoj je bilo zabavno i smešno – kaže izvor blizak porodici Đogani.

Inače, Vesna je otvoreno rekla da mužu ne bi oprostila da ga uhvati u prevari.

Pročitajte: Ne želi ništa da gura pod tepih – Vesna Đogani progovorila o porodičnim problemima

Foto: Rajko Ristić

– Meni apsolutno niko ne treba. Ne želim da je sa mnom iz sažaljenja, zato što moramo, zbog imidža. Onda bismo ušli u proces kako to da rešimo, morali bismo da porazgovaramo sa psihoterapeutom, sa bračnim savetnikom, da vidimo da li je to prava ljubav ili nije. Ja ne bih želela da živim sa nekim ko me je prevario a ni on ne bi želeo da živi sa nekim kog je prevario – tvrdi Vesna.

Na svu sreću, Đole neće morati opet kod psihoterapeuta.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images