Rođaci Novaka Đokovića
Scandal

September 26, 2020 18:00

By

PROROČICA OTKRIVA! Ako se ne okrene duhovnom životu, Novaka tek čeka PAKAO!

Redakciji SCANDALA! javila se jedna proročica i objasnila nam da se u poslednje vreme posvetila Novaku Đokoviću, pa je rešila da ga javno upozori!

Spremaju mu se opasne spletke!

Naime, ona tvrdi da jasno kako Novaku tek spremaju pakao, a da istog može da se spase samo ako se posveti duhovnom životu!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана

Baš sam se posvetila Novaku, mnogo volim tog divnog mladog čoveka i žao mi je što stalno nailazi na prepreke – započinje proročica i nastavlja:

Proučavala sam njegove dve slike i datum rođenja i jasno sam videla da se po Italiji u Rimu, u blizini Vatikana izvode magijski rituali na štetu našeg Noleta. Da sve bude još opasnije, sve mu to smešta neko iz njegovog bliskog okruženja, tako da mora da bude i te kako oprezan budući da mu smeštaju crnu magiju – objašnjava proročica i priča dalje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) дана

Nole nije jedini na udaru! Njima je i Jelena trn u oku. Ona je kao žena stub kuće i Noletov najčvršći oslonac, pa je samim tim logično što i njoj nešto baju i čine da se žena napuni negativnom energijom. Bojim se da im to ne radi neko iz familije, jer i to može da bude slučaj, ali ne smem da tvrdim. Jedino što sa sigurnošću mogu da kažem jeste da Noleta tek čekaju spletke i još jedna turbulentna godina puna izazova, ali i prepreka. Biće jako teških trenutaka i javnih skandala! Nole neće imati snage sve to da izdrži, klonuće psihički. Čak će pasti i u neki vid depresije, ali sreća pa ima Jelenu. Ona je tu za te situacije da ga odmah digne i da mu ne dozvoli da pada. Ali u svakom slučaju, Nole se neće osećati dobro. Celu porodicu će obeležiti veliki skandal, ja ne znam tačno šta je u pitanju, ali biće baš gusto, znam da će biti vezano za kuću i privatni život – objašnjava proročica i za kraj ponavlja šta Nole mora da radi da bi se spasao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана

Jedini spas za Noleta je duhovni i miran život, bez mnogo pompe i ljudi. Neka se u narednom periodu posveti ženi i deci i neka posećuje manastire, njemu to godi, isceljuje ga. Odmah mu se energija regeneriše – završava proročica koja je inače i beli mag i ima isceliteljske moći zbog čega se nada da je bar malo uspela da pomogne Noletu.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: INSTAGRAM