svet

July 8, 2016 13:47

By

Proslavili Svetog Jovana: Ceca i Dačić sa sinovima bodrili kik-boksere! (foto)

svetlana-ceca-ražnatovic1

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović održala je spektakularni koncert pred 15.000 ljudi u Končarevu kod Jagodine, gde je nastupila u okviru proslave seoske slave Sveti Jovan.

Ona koncert otovrila pesmom “Nevaljala”, zatim je pevala numere sa novog albuma, ali i stare hitove. Publika je pevala, skadirala, aplaudirala uz Cecine hitove. Ovogodišnju manifestaciju obeležilio je dolazak Luke Dačića i Veljka Ražnatovića, njih su saletale devojke iz publike i tražile da se fotografišu.

Inače, ova slava u rodnom mestu rodnom mestu političara i privrednika Dragana Markovića Palme, već 19 godina okuplja građane, sportiste, estradne zvezde i političare na tradicionalni kik-boks meč i koncertu neke od najvećih naših estradnih izvođača.

Ovog puta reprezenatacija SAD je bila bolja od Srbije, te pobedila 4:1, ali veliki koncert Svetlane Cece Ražnatović odmah je podigao na noge 15.000 građana.

U društvu Markovića bili su lider SPS Ivica Dačić, Aleksandar Antić, predsednik Svetske kikboks federacije Borislav Pelević, kao i strane diplomate i prijatelji iz Grčke.

IZVOR: kurir.rs

FOTO: hello