Prva ćerka Zorice Brunclik svet portal svet
Svet

June 14, 2024 20:45

By

Ovo je čovek kome je Zorica rodila svoju prvu ćerku: Pobegao je i od nje i od deteta

Prva ćerka Zorice Brunclik rođena je iz veze s fudbalerom

Zorica Brunclik je žena koja je uspela da ostvari ono što je malo kome pošlo za rukom. Legendarna pevačica postala je jedna od najvećih zvezda u regionu, a pored toga se ostvarila i kao majka, i to četiri puta.

No, to ne bi možda bilo ništa toliko neobično da diva narodne muzike svoje troje dece nije odgajala potpuno sama. Prva ćerka Zorice Brunclik rođena je iz veze, dok je ostalu decu diva narodne muzike dobila iz tri braka.

Prva ćerka Zorice Brunclik svet portal svet

Ata images

Prva ćerka Zorice Brunclik uzela prezime Kemiš

Kako je u jednom intervjuu priznala, često je svoju decu vodila na koncerte sa sobom, jer pomoć od njihovih očeva nije imala.

Naime, Zorica je pre Miroljuba Aranđelovića iza sebe imala dva braka i jednu vezu iz kojih je dobila troje dece.

Prva ćerka Zorice Brunclik svet portal svet

Ata images

I dok se zna da je njen prvi muž bio harmonikaš Ljuba Kešelj, sa kojim je dobila ćerku Miljanu, a drugi, takođe harmonikaš,  Zoran Tutuć, sa kojim ima sina Đorđa, nepoznanica je ko je otac njene najstarije ćerke Marije.

Pročitajte Zorica je želela luksuz i sjaj, a sada se Bogu moli samo za jedno, da doživi sutra i da je ne boli 

Kako su u to vreme pisali mediji, pevačica je Mariju dobila iz vanbračne veze sa,  poznatim fudbalerom, Ahmedom Ćelovićem iz Priboja. Navodno je Zorica bila veoma zaljubljena u Ćelovića, toliko da ga je čak i prosila, ali on nije želeo nikakve obaveze.

Marija zna ko je njen biološki otac, ali nosi majčino prezime, na koje je dodala i nadimak svog očuha, koga oduvek doživljava kao oca.

Prva ćerka Zorice Brunclik svet portal svet

Instagram

Za razliku od ostale pevačicine dece, Marija nema naloge na društvenim mrežama i ne voli pažnju javnosti. Iako je studirala medicinu odlučila je da se bavi pevanjem, a svi oni koji su je čuli kažu da je u tome maestralna, kao i majka.

– Aktivno se bavim pevanjem i usavršavam se kroz rad, ne kažem da se kasnije neću proslaviti. Moja želja je da se afirmišem kroz neki festival. Nije problem da mi majka i očuh pomognu, ali oni čekaju da im kažem da to urade – ispričala je Marija ranije.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, YOUTUBE PRINTSCREEN