Prva ljubav Anabele Atijas
Svet

May 26, 2023 14:30

By

Anabela je odlučila da ovom čoveku podari dete: Desila se ljubav na prvi pogled, ovo je blagoslov

Prva ljubav Anabele Atijas o kojoj se priča i dan-danas

Pevačica Anabela Atijas, uspešno je izgradila svoje ime na našoj javnoj sceni, kada je slavu stekla kao deo grupe Funky G, a zatim i u solo karijeri u kojoj i danas niže uspehe.

Pročitajte Gagi Đogani pokazao novu devojku – Atraktivna plavuša osvojila njegovo srce, a on joj se posle svega ovako obratio

Prva ljubav Anabele Atijas

Foto: Rajko Ristić

– Nema ništa što nisam ostvarila. Osetila sam sve što sam trebala. Nisam nikada imala prevelike ambicije, uvek sam volela zlatnu sredinu i tu opstajem već 30 godina i što se mene tiče čaša je puna – iskrena je Anabela.

Pročitajte Pokajala se Anabela Atijas – Otkrila pravu istinu o odnosu s Gagijem

Prva ljubav Anabele Atijas

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Njen život osim sjajne karijere obeležila je ljubav sa Gagijem Đoganijem koju su mnogi opisivali kao filmsku, a i sama Anabela se svoje ljubavi na prvi pogled seća i danas.

– Da budem iskrena odmah se to desilo među nama, ta moja harizma, da ne budem skromna, uticala je na to da se on odmah okrene za mnom i da nađe snage da mi priđe. Odmah mi je predložio da izađemo na piće, odmah smo bili zaljubljeni i jedno i drugo – otkrila je pevačica, kojoj je bivši suprug bio svetla tačka u životu kao devojci koja je okušala sreću u velikom gradu.

Pročitajte Anabela frapirana onim što je Gagi uradio

Prva ljubav Anabele Atijas

ATA images

– Konačno se pojavio neko ko nije imao veze sa ratom i izbeglicama, samo smo pričali o muzici i stranim izvođačima. 24 sata smo pravili koreografije, to nas je pokretalo – ispričala je Anabela nedavno.

AUTOR: SVET

IZVOR: Pink

FOTO: Rajko Ristić