Svet

19 Maja, 2022 12:47

Duško je želeo sina ali mu se ta želja nije ostvarila: Jelena je s drugim čovekom pravila planove o velikoj porodici

Prva ljubav Jelene Karleuše bio je on

Prva ljubav Jelene Karleuše – Zgodan frajer iz srednjoškolskih dana s kojim je želela da provede život

Pop pevačica Jelena Karleuša poznata je besprekornoj karijeri i velikom broju hitova, ali i po turbulentnim ljubavnim vezama. Na estradu kročila je kao devojčurak a mnogima koji je se sećaju iz tog perioda, znaju da je bila u ljubavi sa momkom iz srednje škole. Naša najpopularnija pevačica imala je tada samo 19 godina a o njihovoj vezi otvoreno je govorila. Jelena je u njihovoj ljubavi bila potpuno iskrena a sa dečkom, koji je bio njena prva ljubav imala je velike planove.

Pročitajte: Karleuša išla u Tursku po amajlije! Bori se da sačuva brak!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

O tome je otvoreno i govorila:

– Meni se prva ljubav desila kad sam imala 16 godina i evo traje sve do sada. To je moj sadašnji dečko. Inače, moj prvi dečko. Zove se Nemanja. On je sportista i velika mi je podrška u životu i u poslu – počela je pevačica s osmehom na licu.

Pročitajte: Nisi mi mama! Nika raskrinkala dadilju: Karleuša objavila stranice dnevnika svoje ćerke (FOTO)

Jelena je u ovu ljubav gajila gajila velike ambicije ističući da je sigurna da će s njim provesti život.

– Ja se nadam da ćemo dugo godina biti zajedno, kao što smo već nekoliko godina. On je čovek koji meni puno pomaže i daje mi satisfakciju da nastavljam da se bavim ovim čime se bavim. Puno ga volim. Nadam se da ću se udati za njega i roditi mu petoro dece.

Pročitajte: Jelena Karleuša nikad usamljenija: Duško je ostavio na najvažniji dan u životu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Prva ljubav Jelene Karleuše – Sudbina je ipak rekla „ne“

Međutim, sudbina je za nju imala drugačije planove. Velika tinejdžerska ljubav očigledno nije potrajala, a „mala od skandala“ je ubrzo nakon raskida s dotičnim Nemanjom uplovila u romansu sa žestokim momkom beogradskog asfalta, Zoranom Davidovićem Ćandom, a tu vezu prekinula je njegova smrt.

brak jelene i duška

Ivan Vučićević

Jelena je oduvek znala da je Duško onaj pravi

Jelena Karleuša svoju sreću pronašla je pored Duška Tošića kom je rodila i dve predivne ćerke, Atinu i Niku koje javnost obožava. U susretu proslavi dva velika životna jubileja, godišnjicu braka i četrdeseti rođendan 2018. godine Jelena je o svom suprugu pričala veoma:

– Kad me je prvi put poljubio, znala sam da je on poseban. Stvarno nije fraza i patetika. I da se ne lažemo, imao je osve predispozicije za idealnog – lep, mlad, zelenook, talentovan, prespektivan…A ja sam bila dovoljno mudra da to prepoznam i dovoljno srećna da zavoli baš mene – priznala je tada Jelena za „Hello!“

Jelena je tada otkrila i da Duško želi sina, i da je ona spremna za to ako se desi:

– Duškova najveća želja je sin. Ništa ne silimo, ako se desi, desiće se. Pobogu, nisam ni 40 napunila. Sve se može kad se hoće – rekla je tada Jelena za pomenuti časopis.

Ipak posle svega odnos sa Duškom koji je na trenutak upao u krizni period, još uvek nije poznat. Mnogi se ipak nadaju da će poslesvega najomiljeniji par ponovo videti srećne i zagrljene.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram / Ivan Vučićević / Instagram Screenshot