Prva ljubav Lepe Brene
Svet

23 Januara, 2023 17:00

Teško podnosi usamljenost: Porodica Lepe Brene se raspala, pevačica plače svaki dan

Prva ljubav Lepe Brene bio je on, mnogo ju je voleo 

Mirko Krlić izneo je detalje veze sa čuvenom pevačicom. Njih dvoje su bili zajedno duži vremenski period a popularni muzičar otkrio je da je Brenu mnogo voleo ali da sudbina ipak nije bila na njihovoj strani.

Pročitajte: Lepa Brena se suočila sa bolešću od koje žene najčešće umiru – Šokirala sam se kad su mi rekli, obuzeo me strah

Foto: Rajko Ristić

– Još u toku prvih kontakata s Brenom, zapazio sam njenu veliku želju za stvaranje porodice. Žarko je želela da živi u porodičnom krugu, s decom, koju je oduvek obožavala. Nikada neću zaboraviti kako je umela da bude tužna kada je ostajala sama u hotelskoj sobi. Kad sam odlazio da je posetim, često sam je zaticao uplakanu – rekao je Krlić koji je potom oktrio da je Brena teško podnosila da bude sama:

Pročitajte: Lepa Brena priznala – Svašta nam se izdešavalo u braku, razdvojeni smo proveli poslednju godišnjicu

Foto: Screenshot Youtube

– Teško je podnosila usamljenost, jer majka i otac su joj bili u Brčkom, a ona ovde sama. Događalo se da je i po čitav sat plakala bez prestanka. I kada bih video da ne može da se smiri, govorio sam joj: „Breno, spremi se, putujemo za Brčko!“ Na brzinu bi se spremila, seli bismo u moj crveni Fiat kupe, i za nešto više od sata brze vožnje bili bismo kod njenih u Bosni – ispričao je Krlić ranije za „Yugopapir“ i „Sabor“ pa dodao:

Pročitajte: Nastradao je – Lepa Brena ostala bez voljenog muškarca, on je bio moja ljubav i najveća podrška

Rajko Ristić

– Tek kada bi se našla u roditeljskom domu, Brenino bi se lice ozarilo. Tu bi jedno kraće vreme bila sa svojima, a posle bismo se opet vratili u Zrenjanin, gde je morala da peva, jer gosti su dolazili u Vojvodinu najviše zbog nje. Ja joj od srca čestitam, i ne žalim, a ono vreme koje smo proveli zajedno, to je bila naša mladost – kazao je prvi dečko Lepe Brene kraj kojeg je pevačica provela dugi niz godina a pričalo se da planiraju i da se venčaju.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: N portal

FOTO: Rajko Ristić