Svet

8 Februar, 2022 22:50

PRVA POTRESNA ISPOVEST ĐANIJEVE SLAĐE NAKON RIZIČNE OPERACIJE!

Protekle nedelje u domaćim medijima je kao bomba odjeknula vest da je Slađana Trajković hitno operisana,nakon što joj je na rutinskom pregledu dijagnostifikovan tumor bubrega.

Đani i Slađa

BOJAN VUKOVIĆ

Đanijeva supruga juče je napustila bolnicu u kojoj je operisana nekoliko dana ranije, a sad se prvi put po izlasku iz bolnice oglasila, te i ispričala o opakoj bolesti i rizičnoj operaciji koja je usledila nakon zastrašujuće dijagnoze. Slađa je ovim povodom otkrila sve potresne detalje agonije kroz koju je prošla ona, ali i čitava njena porodica.

– Za bolest sam saznala sasvim slučajno. Otišla sam da snimim pluća, jer sam pušač, ako i zbog korone. Na tom snimku su se videle neke ciste na jetri i pankreasu, pa su me uputili na preglede celog abdomena. Otišla sam kod endokrinologa da mi pregledaju ceo abdomen. Na magnetnoj rezonci video se tumor na bubregu. Na detaljnom kontrolnm pregledu videlo se da ima promena i da tumor raste, odmah su znali da je u pitanju zloćudni tumor i operacija je bila jedino rešenje – rekla je Slađa.

Pročitajte: Lekari Slađi rekli istinu o Đanijevom zdravlju! Sledi BORBA!

đanijeva žena besna

BOJAN VUKOVIĆ

 

Pevačeva supruga je otkrila kako se osećala u momentu kada je morala da saopšti svojoj porodici loše i potresne vesti o svom zdravstvenom stanju, a potom je ispričala i kako se osećala pred sam ulazak u operacionu salu.

-Plakala sam mnogo… Kad su me pred operaciju odvezli u bolnicu i kad su me ostavili i otišli, tada je krenulo sve da me stiže… I strah i emocije i to saznanje da je operacija rizična… Bila sam svesna svega. Nije to uopšte jednostavno. Ne bih tako nešto poželela ni najgorem neprijatelju. Pred moju operaciju deca su bila van svake pameti. To je bilo baš stresno. Morala sam da gledam da budem što pozitivnija i jaka zbog njih. Nisam želela da oni osete moj strah i tako je i bilo – rekla je Slađa za „Pink.rs“ i dodala kako se oseća posle kompleksne i rizične operacije:

– Mogu da kažem da je čudan osećaj živeti sa jednim bubregom. Čudan je osećaj kad znate da vam je nešto odstranjeno… Bolovi jesu prisutni, jer je rana od operacije još sveža, rez je veliki, ali sam neuporedivo bolje sada nego odmah nakon operacije. Tih prvih nekoliko dana sam imala baš jake bolove. Još ne znam dalji tok lečenja. Čekam nalaze i kontrolu.

Pročitajte: Tuča pevačica o kojoj je brujala Srbija! Malo je falilo da ih zauvek izbace iz Granda?!

 

AUTOR: SVET

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ