Star

24 Januara, 2021 17:00

PRVA SVAĐA! Gobelja NAPAO Kaću zbog seksi slika!

Katarina Grujić na korak je od braka sa fudbalerom Markom Gobeljićem, a kako saznajemo, nedavno im se desila prva, ozbiljnija svađa.

Gobelja napao Kaću!

Naime, fudbaler Crvene zvezde otputovao je na Kipar sa klubom gde ima pripreme, a pevačica je sa sestrom i drgaricama otputovala na Jahorinu, pa je Marko počeo da ljubomoriše!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll)

Kaća se dogovorila sa Markom da će sa sestrom i drugaricama na Jahorinu kada on otputuje na pripreme i on se sa tim složio. Međutim, nije mu bilo pravo što Kaća sa planine kači izazovne fotografije, pa je zvao i rekao joj da mu to smeta i da ne razume zašto to radi. Kaća se prvo smejala jer je mislila da se šali, ali je shvatila ubrzo da je ozbiljan. Objasnila mu je da slike nisu ni blizu onih koje je stavljala dok su bili u Dubaiju, a on joj je na to rekao da je to druga stvar jer je on tada bio pored nje. Iako je pokušavala da okrene sve na šalu i da spusti loptu, fudbaler je nastavio po svom, da bi se Kaća iznervirala i rekla mu da će se čuti kada ga prođe nervoza – priča Kaćina drugarica za Star i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Gobeljic (@gobeljamg7)

Ona je baš bila nervozna nakon te rasprave, jer se nikad nije desilo da se pokače. Baš je bila ljuta, jer joj je zamerio slike koje kači, a ništa na slikama nije bilo strašno, niti se slikala polugola, niti je na tim fotkama bilo šta vulgarno! Nakon sat vremena Marko je opet pozvao i spustio loptu, pa su nastavili lepo da pričaju. Ko će ga znati, verovatno ga je nešto iznerviralo, pa se on istresao na Kaći, ali dobro, brzo ga je prošlo i izvinio se – kaže nam izvor.

Inače, Kaća i Marko planiraju na leto da ozvaniče svoju ljubav.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR