Bivša žena Željka Joksimovića svet novine svet portal
Svet

January 22, 2023 17:30

By

Jovana van sebe od besa: Željkova prva žena otkrila da je on i dalje u njenom srcu glavni FOTO

Prva žena Željka Joksimovića ponovo udara na Jovanu

U poslednje vreme društveno je veoma aktivna prva žena Željka Joksimovića. Vesna Avramović svojim izgledom i smislom za humor pleni gde god da se pojavi, a novinarima, čini se svaka njena Instagram obajva čini se veoma zanimljivom. Tako je bilo i sa poslednjom fotografijom koju je okačila pre nekoliko dana.

Pročitajte: Ko bi odoleo ovakvoj lepotici – Bivša žena Željka Joksimovića se pohvalila koji frajer gaji simpatije prema njoj FOTO

Prva žena Željka Joksimovića

Foto: Instagram

Na njoj Vesna pozira u svojoj dnevnoj sobi a ono što je uočilo oštro oko većine njenih pratioca jeste prizor koji ukazuje da njen bivši suprug će uvek biti u njenom srcu. 

Porodični zakon kaže da je zajednička imovina ona koja je stečena radom u toku trajanja zajednice života u braku, pa stoga ne čudi što se nalaze brojne Željkove nagrade.Oskar popularnosti, priznanje za trijumf na Beoviziji…

Pročitajte: Drama u porodičnom domu, bivša supruga Željka Joksimovića objavila prepiske – Ova žena mi je uzela sve

Prva žena Željka Joksimovića

Foto: Instagram

Spontano poziranje pored klavira sasvim slučajno obelodanilo je malu porodičnu tajnu, čini se. Međutim, verujemo da ovo nije prijalo Joksimovićevoj sadašnjoj supruzi, voditeljki Jovani Joksimović s obzirom na to da je ovo jasan znak da je pevač još uvek u Vesninom srcu.

Iako je njihov brak kratko trajao i okončao se davnih dana, prva žena Željka Joksimovića i kantautor ostali su u prijateljskim odnosima i zajedno nastavili da brinu o ćerki Mini.

Pročitajte: Bivša žena Željka Joksimovića prvi put se javno obratila Jovani – Svaka reč seče kao mač

Prva žena Željka Joksimovića

Foto: Ata images

‒ Vesna je majka mog deteta i ima posebno mesto u mom životu. Bilo bi ružno da je drugačije. Mi se, u stvari, nikada nismo ni rastajali. Svakodnevno se čujemo i imamo odličan odnos ‒ rekao je jednom prilikom pevač, koji je od 2012. godine u srećnom braku sa urednicom i novinarkom K1 televzije.

AUTOR: SVET

IZVOR: Hellomagazin.rs

FOTO: Instagram