Brak Saše Popovića i Suzane Jovanović svet novine svet portal
Svet

June 23, 2024 20:45

By

Prevara boli, ali sramota se ne prašta, Suzana Jovanović priznala: Nisam bila jedina, svi su znali osim mene

Prvi brak Suzane Jovanović nije dugo potrajao

Pevačica Suzana Jovanović godinama uživa u skladnom braku sa Sašom Popovićem sa kojim je dobila ćerku Aleksandru, a iz prvog braka ona ima sina Danijela.

Prvi brak Suzane Jovanović svet novine svet portal

Ata images

Prvi brak Suzane Jovanović – Mladalačka ljubav koja nije potrajala

Na prethodni brak stavila je tačku ne želeći da bude druga žena, a pre nego što je upoznala kreativnog direktora „Granda” , roditelji su joj pomagali oko bebe i to toliko da je u jednom periodu imala utisak da mu je starija sestra, a ne majka, prema sopstvenom priznanju.

Prvi brak Suzane Jovanović završio se razvodom, a jednom prilikom Suzana je govorila o svom prvom suprugu i razlozima zbog kojih je odlučila da ga ostavi.

“Imala sam skoro devetnaest (godina) kada sam dobila sina Danijela. To je bila moja prva mladalačka ljubav, do tada su bile simpatije. Odmah sam se udala, rodila sina i još brže se razvela. U tom braku su se desile neke stvari za koje sam čula kasnije, nisam bila jedina u njegovom životu. Svi su znali, osim mene.

Prvi brak Suzane Jovanović svet novine svet portal

Rajko Ristić

I onda je moj prvi brak krenuo da se urušava. Usledio je razvod. Nisam želela da budem druga. Moj sin je tada imao osam meseci. Samo sam to presekla. Uzela sam svoje dete, otišla kod roditelja i razvela se. Moji roditelji su jedva dočekali da se mi vratimo kući, da bude puna kuća ponovo”, rekla je ona svojevremeno za jedne medije, pa je svoju priču nastavila rečima:

Pročitajte Izgledaju kao idealan par, a niko ne zna da je razlika u godinama između Saše i Suzane čak ovolika

“Roditelji su ostali sami da žive kad sam se ja udala. Pomogli su mi da odgajim i lepo vaspitam sina Danijela. Bilo mi je teško. Završila sam trgovačku školu i nisam imala posla. Pevala sam, a onda me više niko nije zvao. Brinula sam kako ću da othranim dete. Na sebe nisam gledala.

Prvi brak Suzane Jovanović svet novine svet portal

Ata images

Onda mi se otvorilo sve, Bog me pogledao. Pojavili su se ljudi iz Požarevca, pitali su me da radim sa njima, da budem stalna pevačica, i da imam stalno posla. To je bio najčuveniji otrkestar u tom kraju. Sve mi se vratilo stostruko. Meni, mom sinu i roditeljima”, rekla je Suzana u iskrenoj ispovesti.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Rajko Ristić, Bojan Vuković