Star

23 Januara, 2022 11:00

Psihijatar otkriva na šta je sve Deniz spremna!

Deniz Dejm potukla se sa Irmom Sejranić zbog čega je kažnjena mesečnim honorarom! Njoj inače nije prvi put da fizički povređuje nekog, jer je pre mesec dana i Sandri Čaprić polomila nogu kada je gurnula. Kako za naš list kaže psihijatar Jelena Tomić, Deniz ima psihički poremećaj i od nje se treba sklanjati.

DENIZ DEJM

ATA/IMAGES

Psihijatar otkriva! 

-Deniz je, koliko sam ispratila, imala problem sa alkoholom zbog čega je završila na lečenju, e sad koliko vidim, ona u rijalitiju ume da popije. Znači da nije izlečena sto posto i zato ne treba da čudi što ispoljava često agresiju, rekla bih da prolazi kroz krizni period, prosto, njen organizam krizira za alkoholom i ako u tom momentu nema ništa da popije, postaje opasna po okolinu. I najmanja sitnica u njoj može da probudi agresiju koju ispoljava prema drugima. Rekla bih da ima sindrom šizofrenije, neko od stručnjaka bi i te kako trebao da se pozabavi njenim slučajem. Sam proces lečenja kod osoba kao što je Deniz traje duže, mada opet sve zavisi od pacijenta i koliko je voljan da sarađujekaže psihijatar i dodaje:

Deniz Dejm

BOJAN VUKOVIĆ

Pročitajte: Deniz Dejm nepoželjna u Srbiji?! Sprema joj se zabrana ulaska u zemlju!?

-Ona se obračunava uglavnom sa devojkama, i to deluje baš žestoko. Ne treba njeno psihičko stanje shvatiti olako. Njoj je normalno i da ima se*s pred kamerama, kao što smo videli, bez trunke stida… Krenimo i od toga, to nije normalno psihičko stanje. Verujem da se ona lečila od alkoholizma neki manji period i da se njenim problemima uopšte nisu pozabavili kako treba. Ne znam koliko je kasno za njeno lečenje, ali verujem da ta agresija adekvatnim lečenjem i terapijama može da se umanji i suzbije – rekao je naš sagovornik za Star.

Pročitajte: Irma pokušala da izvrši samoubistvo?!

Podsetimo, ovo starleti nije prvi puta da se fizički obračunava u „Zadruzi“, nedavno je imala okršaj tokom svađe sa Sandrom Čaprić, toliko jako ju je udarila da je pevačica pala u nesvest. Slovenka je zatim kažnjena tromesečnim honorarom a potom je rekla da se kaje zbog tuče, ali joj Sandrina porodica to nije oprostila. Kako saznajemo, oni su već podneli tužbu protiv Deniz i neće odustati dok joj se ne zabrani ulazak u Srbiju zbog agresivnosti koju je ispoljila prema pevačici.

RAJKO RISTIĆ

Pročitajte: Tanja Savić strahuje za svoju bezbednost! Pobegla sa decom!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/RAJKO RISTIĆ/ATA/IMAGES