Star

18 Novembra, 2020 18:00

PUKLA LJUBAV! Suzana Mančić otkačila Simeona!

Suzana Mančić otkačila je svog Simicu po kratkom postupku!

Suzana neće da rizikuje!

Kako smo saznali, Simeon je molio voditeljku da što pre dođe u Atinu jer se nisu videli od letos, ali ona nema nameru da rizikuje koronu zbog njega, pa je nastala velika frka!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Suzana Mancic (@suzanamancicofficial)

Suzi je navikla da živi na relaciji Beograd-Atina, ali od kada je situacija sa virusom ponovo pogoršana i granice se zatvaraju, odlučila je da ne rizikuje i da ostane sa ćerkama u Beogradu. Njih dvoje su bili razdvojeni četiri meseca i Suzana je tek u julu otputovala kod Simice. Sada je on molio i svaki dan je zvao telefonom da se vrati, jer ne može sam, ali ona se ne usuđuje da krene na put, pa su se baš posvađali – otkriva izvor STARA i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Suzana Mancic (@suzanamancicofficial)

Kada je videla koliko sve ovo luduje i koliko je njenih prijatelja zaraženo, Suzana je rešila da sedi kod kuće. Rekla je Simici da je bolje da ostane u Beogradu gde može ipak slobodno da se kreće, jer je u Grčkoj sve pod ključem, uveden je policijski čas i skoro ništa ne radi. On je preklinjao da dođe, da ga ne ostavlja samog u stanu sada kada je takva situacija, ali nije htela više da razgovara sa njim. Mnogo ga je iznerviralo to njeno ponašanje, pogotovo jer je navikao da mu je ona tu i da brine o njemu. Ipak ona ne tuguje, živi punim plućima i sigurna je da je Grk neće otkačiti iako ona tera svoje. Ma opasna je Suzi – dodao je izvor.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR